E?n van de discotheken van Jay-Z ligt onder vuur. De politie onderzoekt de tent momenteel in verband met een vechtpartij. In de video is te zien hoe uitsmijters op de parkeerplaats bij The 40/40 Club in Atlantic City twee mannen in elkaar slaan.

Volgens de beveiliging misdroegen de mannen zich in de club. Na de vechtpartij werden ze gearresteerd wegens wangedrag. De verdachten beweren niets fout te hebben gedaan in de club. Politie laat weten de video te onderzoeken om vast te stellen welke beveiligers bij de vechtpartij betrokken waren. Tegen hen wordt een aanklacht ingediend.

Een woordvoerder van de club liet weten niets kwijt te willen over het gevecht. “We doen op dit moment ons eigen onderzoek naast het politieonderzoek”, aldus de zegsman. “De 40/40 heeft zoiets nog nooit meegemaakt. We nemen de veiligheid van onze gasten erg serieus.”

Trefwoorden: , , ,

11 reacties op 12 portiers vs. 2 discotheek bezoekers

glenn
1 december 2009 16:14

en schande 12 tegen 2 en maar blijven meppen die gasten gebruiken het beroep als excuus om op iemand zen gezicht te slaan licentie afnemen zou ik zeggen als ze die al hebben

1 december 2009 16:36

[…] Aan een discotheek van rapper Jay-z slaan 12 portiers slaags met 2 bezoekers. Uit de kluiten gewassen schaduwfiguren bewegen op flatgebouwen. Een basgitaar […]

torrentfreak
1 december 2009 18:14

dappere vent met zijn witte hemt! die mept die 1ste toch nog goed op zijn bakkes! daarna met een heel bende erop.
1 tegen 1 was het toch anders denk ik. geen gewone volgens mij.

Prince
1 december 2009 19:41

tsss tzen weer negers !

haha grapje h?

Maar da neemt het feit niet weg dat dit niet kan !
maar zo is het altijd bij buitenwippers

bompa
1 december 2009 19:42

Black man can’t fight

bompa
1 december 2009 23:46

@Prince: ge kunt nooit weten dat ze plots een mes of iets anders boven halen h?. Eigen veiligheid eerst. Heb zelf ervaring als portier

Flipper
2 december 2009 19:20

Portiers zijn nu ??nmaal uitschot he, 12 tegen 2 das gewoon uit schrik. de meeste van die 12 zijn gewoon te vet en das handig als je zo voor een poort staat e. Bompa ge voeld e zeker een hele peer nu? Eigen veiligheid eerst, ja mijn klote gij. Opvallen en veel lawaai zeker? Weet ge wat ge eens moet doen bompa? pakt er eens nen bruine uit en geef die eens een lap, wedden dat het binnen 15 minuten 50 tegen 1 is? En nog iets, waarom moeten portiers drinkgeld krijgen? voor hun arrogante gedrag? Neenee, om nog een extraatje af te luizen ja. Zoveel streken en dan u nog gedragen als een straatloper. waarschijnlijk was dat de reden tot vechten in da filmke, die 2 moesten die 12 nog drinkgeld geven denk. Dus kloppen maarrrrrrrrrrrrrr.

bompa
3 december 2009 00:43

@Flipper: als een portier drinkgeld vraagt moogde dat weigeren. Als hij u bedreigt, direct flikken bellen en desnoods binnenlandse zaken verwittigen. Als hij geen geldige badge heeft, krijgt hij er nog een ferme boete erboven op.

BTW sommige van mijn collega’s zijn al beschoten geweest door het weigeren van bruinen. Als de baas van dat spel dat nu eenmaal vraagt moeten wij dat volgen h? en dan komt er zo’n groepje bruinen af, moet je weigeren en halen ze plots een wapen boven. Niet moeilijk dat ze dan ommeduur met 12 vs 2 vechten h?

Flipper
3 december 2009 20:07

@ Bompa
Uw reactie is beleeft en informeel. Heb inderdaad al eens flink boel gehad omdat ik geen drinkgeld wou geven. zoals je mij duidelijk maakt zijn er inderdaad in alle beroepen cowboys. en ja, 10 tegen 2 mag van mij indien een bezoeker een wapen trekt, meestal een bruin geval.Sorry voor mijn aanval gisteren, bij deze verontschuldig ik mij.
Groetjes Piepke

stimpie
2 maart 2010 18:50

correcte portiers zijn zeer zeldzaam alhoewel het nu al iets beter is dan 5 jaar geleden,twas toen eerder de regel om mannekes van 16 die geen drinkgeld gaven nen trap in de rug geven bij het buitengaan(dixies,cafe d’anvers,…)

nederbouncer
10 maart 2010 19:50

:sleeping: :sleeping: Als er geluisterd wordt!!

Zullen de Portiers nooit in de aanval gaan.

En wie niet horen wil die moet maar voelen!!

Al dat uitschot tegenwoordig voor de deur!!

En laten we eerlijk zijn hoe vaak wordt een portier door 10/15 man tegelijk aan de deur gepest?

Jongens goed gedaan mischien hebben ze iets geleerd!!

en wederom geen nederlanders pffffffffffffff wordt je toch moe van h?.

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP