UFO

[LEESVOER/VIDEO] Sinds begin augustus?2008 gaan er geruchten over het internet dat er op 14 oktober 2008 een massale UFO waarneming zal plaatsvinden die gezien en gefilmd zal worden door miljoenen mensen. Blossom Goodchild, een Australische actrice en schrijfster heeft de hele UFO wereld op z’n kop gezet met gechannelde informatie over de verschijning van een gigantisch buitenaards ruimteschip die drie dagen lang in de lucht te zien zal zijn. Zij noemen zich ?de Federatie van Licht’, komen uit een andere wereld en zullen op deze manier de aardse bevolking laten zien dat er leven elders in het universum is. Daarbij geven zij de media de gelegenheid hier uitgebreid verslag van te doen en op die manier sceptici het zwijgen te doen opleggen. Gesuggereerd wordt dat dit boven Alabama in Amerika gaat afspelen, maar is niet met zekerheid te zeggen.

Blossom is niet de enige die met deze voorspelling, of liever gezegd aankondiging, komt. Ook door andere personen (mediums) wordt dit bevestigd en komt hun informatie overeen met die van haar. E?n van hen is Dannion Brinkley. In zijn laatste boek, getiteld “Secrets of Light” dat gepubliceerd werd in 2004 schrijft hij:

“Rond het jaar 2008, komt naar buiten dat we niet alleen zijn in het universum en zal absoluut duidelijk zijn voor iedereen op deze planeet. Met miljoenen planeten en miljarden sterren, begrijp ik niet dat we ooit anders hebben kunnen denken. Hoe dan ook, voor degenen die twijfelden, de buitenaardsen zullen zich bekendmaken. Ik geloof dat zij voelen dat ze geen andere keus hebben om zichzelf te laten zien, omdat wij op het punt staan van zelfvernietiging, genocide en vergiftiging. De waarheid over onze intergalactische afkomst zal de gewoonste zaak van de wereld worden. Als ik het mag geloven, dan zal de waarheid over onze intergalactische afkomst de mensheid een wilde rit bezorgen.”

Een paar zaken zijn opmerkelijk te noemen. Ten eerste… het is uiterst ongewoon voor mediums om exacte datums en plaatsen te geven voor gebeurtenissen – laat staan over de verschijning van een buitenaards schip. Meestal worden er marges aangehouden, maar niet in dit geval. Blossom is standvastig op de datum.

Een ander punt om bij stil te staan is bij het lezen van het materiaal op haar website, www.blossomgoodchild.com, is dat zij zelf verbaasd is over de informatie – alsof ze zichzelf helemaal niet de geschikte persoon vindt om deze taak uit te voeren en deze informatie naar buiten te brengen. Dit is zeer opmerkelijk te noemen bij mediums. Bij zulke mensen komt ongeloof of twijfel bijna nooit voor met eigen hun voorspellingen.

Ontkenners zullen direct Blossom’s standpunten verwerpen als iets belachelijks. Maar als zij bewust de boel zou oplichten en er een slaatje uit zou willen slaan, dan doet ze dit op een totaal verkeerde manier. Een ieder die ervaring heeft op het gebied van marketing, zou haar de volgende tips geven:

1.Haar voorspelling werd gedaan op 1 augustus dit jaar, met het geplande gebeuren binnen drie maanden tijd – dat is erg kort om er rijk van te worden.

En dan nog het volgende. Haar geloofwaardigheid staat hiermee op het spel. Als zij foute informatie verstrekt is het wel duidelijk dat iedereen die haar stukken heeft gelezen, haar verdere werk in de toekomst zal negeren of vermijden. Dus persoonlijk staat er behoorlijk wat op het spel voor Goodchild. En dat weet ze zelf ook.

En om nog maar even dieper op het onderwerp in te gaan, overweeg dan eens dat de Canadese minister president Stephen Harper de afgelopen week vervroegde verkiezingen heeft aangevraagd die op, je raadt het al, 14 oktober 2008 zal moeten gaan plaatsvinden. Volgens Alfred Webre van Exopolitics.com, nemen de wereldleiders de aankondiging van de komst van het buitenaardse schip serieus en worden er plannen gemaakt om de aandacht van het gebeuren af te leiden door politieke onderwerpen op het programma te zetten.

In dit geval zou alle commotie die ontstaat bij vervroegde verkiezingen, de perfecte afleidingsmanoeuvre zijn. Als buitenaardsen zich wensen bekend te maken die dag, zullen ze rekening moeten houden met dit soort verstoringen, of zelfs met een tiental andere mogelijkheden. En als ze hoog ontwikkeld zijn, zullen zij dat ook wel doen.

In ieder geval laaien de discussies op diverse forums op het internet hoog op. Youtube filmpjes over Blossom’s voorspelling zijn overal te vinden.

Zelfs als Blossom het bij het verkeerde eind blijkt te hebben wat betreft de aangegeven datum, is het wel duidelijk dat, gezien het feit hoe we er als mensheid voor staan, toch vroeg of laat een dergelijke gebeurtenis te verwachten is. Volledig contact en tussenkomst (tot op zekere hoogte) in het menselijk bestaan zal vooraf gaan met een reeks van soortgelijke scenario’s als voorgaand beschreven. Op deze manier zal aan de hele wereld voor eens en altijd kenbaar worden gemaakt dat buitenaardsen echt bestaan. Ze zullen zichzelf, hoe dan ook, bekend maken.

www.blossomgoodchild.com

Blossom Goodchild

(bron: niburu.nl)

Trefwoorden: , , , , , , , ,

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP