Nederland staat in rep en roer nadat het bericht verscheen in de krant over de start van het proces van kindermishandeling die plaatsvond in Oostende. Dat Nederland geshockt reageert is begrijpelijk maar doen alsof je neus bloedt is toch wel gevaarlijk bij zo’n delicaat onderwerp. De Nederlandse blog Retecool pakt dan ook met de titel uit ‘Alleen in Belgie (helaas)‘ en schrijft in zijn artikel : “Hoe is het toch mogelijk dat België keer op keer in het nieuws komt door dergelijke zaken waar kinderen bij betrokken zijn. Na wat Googelen kom je al snel te weten dat : “Nederland jaarlijks zo’n tachtigduizend gevallen van kindermishandeling kent. Elke week sterft er een kind aan de gevolgen van mishandeling.” en Jeugd en Gezin bracht onlangs nog een rapport uit aan de Tweede Kamer over de situatie in Nederland. De situatie is in Nederland zo schrijnend dat men beslist heeft om een campagne te lanceren. Nederlanders zijn sympathieke mensen maar voor je op je gebuur schiet toch even je eigen keuken uitmesten.

kindermishandeling_

Trefwoorden:

7 reacties op Alleen in België, helaas ook in Nederland

17 januari 2009 10:02

Zo zit dat, bovendien, wanneer vlaanderen binnekort bij nederland hoort zijn we een grote bende molesteerders!

vive la revolution!

17 januari 2009 16:23

Waarom zou Vlaanderen bij Nederland willen gaan?

stimpie
17 januari 2009 16:23

lol vlaanderen bij nederland

uw voorvaders zouden zich schamen

Oude Wijze
18 januari 2009 19:37

Ze mogen zich schamen want ze hebben in het verleden een vergissing begaan. Nederlanders hebben geen stijl, kunnen geen twee woorden schrijven zonder fouten en spreken belabberd Frans, maar ze zijn wel pakken beter georganiseerd en hebben tenminste wat architecturale durf.

Vlaanderen bij Nederland, Wallonië bij Frankrijk en de Duitse kantons bij Duitsland. We zouden er allemaal beter van worden, en ’t leven zou een pak goedkoper zijn.

Sten
19 januari 2009 18:20

Listen to the old grey guy!
Nederlanders leven tenminste, Belgen zijn saaie pieten.

J6
19 januari 2009 20:52

Ach de Belgen vinden dat ze onterecht bejegend worden?
Het is niet leuk als je als land bekend staat om bepaalde eigenschappen, wij hebben tulpenbollen, hoeren, molens en wiet. Ter verduidelijking, als een kind hier geen ontbijt krijgt valt dat al onder kindermishandeling! In België is dat pas als een kind 5 maanden in een kelder heeft mogen logeren bij ome Dutroux? Wij mogen een grote bek hebben maar zeggen wel waar het op staat en dat kan je van de gemiddelde Belg niet zeggen. Ik heb veel contact met Belgen en zelfs zij zeggen dat je beter met een Hollander temaken kunt hebben dan met een Belg, eerlijkheid daar gaat het om. En Oude Wijze ik zie dat ook jij Word met spellingchecker hebt aangeschaft.

Dave
26 januari 2009 12:06

Huilen.

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP