Amy Winehouse zuigt aan de crackpijp

[VIDEO] Amy Winehouse werd gefilmd terwijl ze crack rookt. De getormenteerde zangeres nam haal na haal van een glazen pijp met de dodelijke drug. Even voordien had ze verpulverde xtc en coca?ne gesnoven. Ze had diezelfde avond, vrijdag 18 januari 2008, ook zes valiumpillen geslikt.

De spiraal van zelfvernietiging waarin Winehouse zit, wordt ge?llustreerd in het videofilmpje dat in haar huis werd opgenomen. Op zeker ogenblik waarschuwt een van haar gasten Amy voor de glasscherven die op de grond liggen terwijl ze blootsvoets in een slaapkamer op zoek is naar haar katje. Daarop mompelt ze: “Was ik die kat, ik zou het hier afbollen, ik zou een taxi bellen. Het is niet juist. Dit is geen speelgoedwinkel. Ze hebben mijn katje meegenomen”.

Een vriend van de succesvolle zangeres betreurt het dat ze zich in de vergetelheid stort. “Ze maakt haar leven kapot, ze heeft werkelijk niets meer onder controle. Ze ziet er smerig en ziek uit, en ze is zo mager dat je je afvraagt hoeveel troep ze nog kan verwerken zonder in te storten”.

De beelden werden vrijdag 18 januari 2008 in de vroege uurtjes gemaakt, vlak voordat ze naar de rechtbank ging waar haar echtgenoot terechtstond op beschuldiging van geweldpleging, poging tot afpersing en belemmering van de rechtsgang. Van zodra enkele vrienden binnenkomen, snuift ze verpulverde XTC die haar op een bankkaart wordt aangeboden. Enkele minuten later krijgt ze coca?ne aangeboden, die ze ook gretig aanneemt. De waarschuwing van een vriend, dat ze niet te veel mag nemen omdat het zeer zuivere coke is, slaat ze in de wind.

Vlak voor vijf uur ’s ochtends neemt ze de trap naar haar schaars verlichte slaapkamer, waar ze een glazen pijp met cracksteentjes vult. Ze steekt ze aan en houdt de rook zo lang mogelijk in haar longen om het maximale effect te verkrijgen. Aan de muur hangen foto’s van haar huwelijk met Blake Fielder-Civil, die nog altijd in de gevangenis zit.

Wanneer enkele vrienden haar vragen om uit te gaan, zegt ze dat ze niet te hevig kan feesten omdat ze om acht uur moet opstaan om op tijd op de rechtbank te raken.

Amy’s echte vrienden menen dat ze op het punt staat een overdosis te nemen zoals in augustus 2007 gebeurde, toen ze moest opgenomen worden in het ziekenhuis.

Het geluid laat het af en toe eens afweten.

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP