Mocht je het nog niet weten de Regering Leterme heeft er weer een zootje van gemaakt en volgens de laatste berichten zou Leterme ermee kappen, meteen ook zijn meest verstandige beslissing van het jaar. Wat denkt u.

Update?Niets aan de hand, iedereen blijft op zijn postjes, voorlopig dan.

615142516

Trefwoorden:

18 reacties op Breaking News : Leterme neemt ontslag (update)

W
18 december 2008 17:14

Hij zal wel weer in zijn ogen staan wrijven.

omg
18 december 2008 17:40

heb er maar 1 ding op te zeggen: incompetente loser!

ikke
18 december 2008 18:04

het is 18u00 en het is nog altijd niet gezegd dat hij opgestapt is.
Volgens bronnen zou hij aan zijn ambt vasthouden en wil hij zelds niet opstappen.

mmm
18 december 2008 18:42

800.000 Vlamingen stemmen voor nen looser en 1.000.000 voor fascisten, we staan er goed voor.

e
18 december 2008 18:52

Geef de Fascisten dan is een kans heh, mss krijgen zij het opgelost

qdfdqsf
18 december 2008 19:07

breaking news is wa te vroeg vrees ik.

tis weer een circus in de wetstraat, die amre journalistjes die waar al op wordt bezuinigd moge weer wa in de kou gaan staan.

mja ontslag leterme, en dan.. Gaan we hier ook nen obama ofzo opvissen zoals na de wanprestatie van bush nodig hadden..

Tis maar te hopen dat ze die fortis wat goed regelen .. want als dat gedoe instort betaalt de volgende generatie wss nog de gevogen ervan…

en deze keer kan vdb het ni oplosse door wa geld in de fik te steken. Want nu hebben we de boekhouding nog maar het geld niet …

michielvnm
18 december 2008 19:29

opstappen zal veel uithalen…

stimpie
18 december 2008 20:17

die zien we nooit meer terug

hoop ik

stef
18 december 2008 23:42

de fascisten een kans geven lost maar 1 ding op, de fascisten zelf binnen x-aantal maanden!

wizuro
19 december 2008 02:29

@ stef: wrm doen ze het dan niet, sukkel?

vertilt
19 december 2008 02:34

Mannekens toch, redeneer nu eens normaal. Niemand maar dan ook niemand heeft deze man al eens een kans gegeven. Van in het begin al niet. Nu er niet meer over de staatshervorming geklapt wordt, moet hij weer andere smerige klusjes opknappen. En denk eraan, als hij moet opstappen moeten we weeeeeral gaan kiezen. Men zou zich daar eerst liever mee bezighouden, “Stemrecht” i.p.v. “Stemplicht”

Drs. Y.
19 december 2008 02:42

Man toch, wat een niveau toch hier…
1. Loser??? Jaaaa, dit land besturen is natuurlijk piece-of-cake…. Kijk maar naar Verafstoot; zeker niemand bruskeren, maar alle grote problemen voor zich uitschuiven.
Dit land heeft al jaren een grondige staatshervorming nodig. Niet omdat wij zo’n egoïstische Vlamingskes zijn, maar omdat de sociaal-economische en politieke situatie in Vlaanderen en Wallonië zo structureel anders zijn, dat dit niet eenvormig allemaal kan blijven bestuurd worden. In deze situatie zullen beiden elkaar vroeg of laat de dieperik insleuren. Uiteraard uiterst complexe en gevoelige materie, zoals ie-der-een ondertussen wel weet. Maar dit durven aanpakken: klasse!
2. Intussen ook nog het land door een recessie proberen leiden, is uiteraard een ietsie-pietsie minder lonend dan besturen terwijl de centen langs alle kanten binnenstromen. Pittig detail: ook dan had regering Verafstoot dikwijls eenmalige (en soms hemeltergende) maatregelen nodig om een begroting in evenwicht te krijgen…
3. Situatie nu: alles heeft er dus van weg dat het principe van de scheiding der machten – een van dé grote basisprincipes van onze democratie – geschonden is. Onaanvaardbaar, inderdaad!
4. Meteen toch ook deze kanttekening maken: hij heeft zijn nek niet uitgestoken voor eigen profijt (of voor die van De Gucht zijn schoonmoeder…), maar in het algemeen voor ons allemaal tijdens deze slechte economische tijden, en in het bijzonder voor de zéér véle Belgskes die een aantal Fortis-aandelen hadden als appeltje voor de dorst.

19 december 2008 10:20

Men zou zich daar eerst liever mee bezighouden, “Stemrecht” i.p.v. “Stemplicht”

Dan komen we in een amerikaans systeem. Mensen moeten gewoon meer weten waarvoor ze stemmen. Eigelijk zouden ze voordat ze kunnen stemmen eerst een soort vragen moeten beantwoorden waarna de partijen worden getoond waarmee ze het meest overeenkomen (zoiets als de doe-de-stem-test). De keuze is dan nog altijd vrij, maar dan weten ze tenminste wat het meest bij hun past…

Selphis
19 december 2008 10:31

Ik vind persoonlijk dat die scheiding der machten wel even op de 2e plaats mag komen als we het hebben over de economie van een land proberen te redden…

Tuningfreak
19 december 2008 10:33

we leven in een bananenland met apen als politiekers.

dannyboy
19 december 2008 13:41

@ Drs. Y.

Ik heb het persoonlijk niet voor Lerterme, maar je hebt het wel mooi gezegd. en zo is het wel.

piet
19 december 2008 15:09

Leterme heeft bewezen dat hij het niet kan, maar hetgeen e voorstelt???? Ik denk dat we ooit de fascisten al eens een kans gegeven hebben.. Vergeten misschien?

Jedike
22 december 2008 11:39

Schieten op iemand zoals letermen is wel eenvoudig, stel u zelf een voor dat je zelf een rotzooi zoals fortis mag oplossen terwijl een ander die er voor gezorgd heeft het zomaar even een dikke en ferme gouden handdruk krijgt. Waar zit daarvan de logica ???, Tropuwens leterme heeft al een zijn ontslag aangeboden en is verplicht geweest om verder te doen. Ik zou zeggen dat hij het al bij al nog wreed goe gedaan heeft. Probeer zelf maar een den vuilnisman te spelen van afval die ander hebben geproduceerd. Ge zou beter allemaal een uw hand op uw hoofd leggen en een kijken wa ge zelf al hebt proberen breiken in uw leven voor uzelf, laat staan voor nen anderen. Dus laten we ipv van op personen zoals leterme te schieten eerst een proberen van riëel te zijn en zelf eens iets te doen aan de crisis. Maar natuurlijk in uwen zetel zitten thuis voor den TV is makkelijk he.

Idd het Fascisme heeft al eens een kans gekregen vroeger en de problemen waren idd opgelost, en meestal waren die problemen dan ook dood.

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP