Smartphone-producent Palm heeft op CES zijn nieuwste kroonjuweel voorgesteld die de concurrentie met de iPhone moet aangaan, de Palm Pré. De Palm Pré is niet alleen mooier dan de iPhone maar biedt nog tal van voordelen, is compacter en ligt beter in de hand, het draait op Linux, de interface en animaties zijn verbluffend met een menubar die niet cooler kan en het loopt weg met de gepatenteerde “multitouch” van Apple.  De nieuwe Palm komt nog voor de zomer naar Europa. Nog meer specificaties : 3,1 inch aanraakscherm (320×480), QWERTY-toetsenbord, versnellingsmeter, wifi, GPS, Bluetooth, 8GB geheugen, een 3 megapixel camera met LED-flitser, 3,5 millimeter koptelefoonaansluiting en een draadloze (!) oplader.

Hieronder een eerste beproeving tijdens CES.

pre

Trefwoorden: , , ,

6 reacties op CES 2009 : iPhone killer

stimpie
9 januari 2009 21:19

iphone is zowiezo al dood , hoeft niet meer gekilled te worden

AleX
9 januari 2009 22:42

Wat en lelijk ding trekt op niks!:) Long live the Iphone en the fuckn nerds!

Jedike
9 januari 2009 22:54

Het is nie mis, alleen opnieuw dat stom petieterig toestenbord, waarom was dat nu weer nodig. nen iPhone heeft nu eens een technologie die mijn dikke vingers begrijpt dus waarom maken ze dat dan ook niet gewoon ook achter. Maar op zich lijkt het mij wel wat, ik hoop alleen dat palm nu echt eens iets goed maakt want de palm die ik ooit had trok op genen ouden slets. Dus laat ze zich maar eens bewijzen, als het beter iszal zijn dan gebruik ik het. Alleen ik weet niet of ze aan het zelfde tempo gaan software kunnen maken zoals bij de iPhone, zoals het nu staat kan je wel heel veel software downloaden voor op de iPhone. We zullen zien ….

@stimpie
Nu nu eens niet simpel, het is den enigste telefoon in zijn soort die zoveel verkoopt en meer dan 10000 applicaties heeft, en een zo eenvoudig en gratis ontwikkel platform. Wie kan dat nog zeggen, denk je ?

hitchmeister
9 januari 2009 23:09

een draadloze oplader vind ik wel sjiek.
Iemand voorbeelden ofzo van een draadloze oplader?
Van waar haalt het dan z’n energie ofzo

pv
10 januari 2009 09:37

Transformator principe veronderstel ik njé hitchmeister (opwekken van elektrisch veld en via wikkelingen in de palm zelf omgezet in elektrische energie)

lullo
10 januari 2009 14:32

Heb ik dat goed verstaan, dat het klavier niet kan draaien ? als je in landschape mode zit, dat ze verwachten dat je naar portrait mode terugkeert om te typen ?

Spijtig, apple heeft concurentie nodig, dat ze blijven innoveren, maar dit gaat het op die manier zeker niet worden. Spijtig

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP