DAMN NFO Viewer

[SOFTWARE-LINK|AFBEELDINGEN] Wie regelmatig download, kan een bestand bij de download vinden met de .nfo extensie. Voor sommigen vormt dit bestand echter een mysterie. Maar er staat vaak waardevolle informatie in, en het is erg makkelijk te gebruiken.

In een .nfo bestand staat alle achtergrondinformatie over de download. Informatie die erg handig kan zijn voor het downloaden, openen, branden of installeren. Zo kan er bijvoorbeeld een installatie handleiding in een .nfo bestand staan. In het geval van een film staat er vaak extra informatie over de technische gegevens, zoals welke regio de dvd is, wat voor audio of ondertiteling , etc. Ook staat er informatie over de inhoud van de download zelf in, zoals een samenvatting van de film of een productomschrijving in geval van software.

Het probleem waar veel mensen tegenaan lopen is dat Windows het .nfo bestand niet goed kan openen. Ze krijgen dan een foutmelding van Systeeminfo die zegt “Systeeminfo kan dit NFO-bestand niet openen. Het bestand kan beschadigd zijn of van een niet herkende versie zijn.”

Ga naar de map waar het .nfo bestand zich in bevind. Klik met de rechtermuisknop op het .nfo bestand, selecteer ‘Openen met’, en klik je op Programma kiezen. In de lijst met programma’s selecteer je nu kladblok. Daarna vink je het vakje voor dit type bestand altijd met dit programma openen aan, en klik je op Ok.

In .nfo bestanden kan je veel vreemde tekens zien. Met abstracte tekens worden afbeeldingen en letters gemaakt. Dit wordt ASCII art genoemd, en dient alleen als aankleding van de informatie.

NFO bestanden zijn te bekijken in kladblok, maar in een NFO Viewer ziet het er stukken beter uit, bijvoorbeeld in DAMN NFO Viewer.
www.brothersoft.com/damn-nfo-viewer

imagebam.com
imagebam.com
imagebam.com
imagebam.com

Trefwoorden: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP