Er komen bij ons dagelijks gemiddeld 300 krantenkoppen langs waar we meestal 1 opmerkelijk bericht uitpikken. Er is echter soms wat meer interessant materiaal voorhanden dat we op die manier overslaan. Voortaan brengen we dan ook de meest opmerkelijke koppen samen in 1 bericht.

Lotto-winnaar verbrast 11 miljoen in acht jaar aan feestjes, drugs en 2000 hoeren.

Image and video hosting by TinyPic

In Groot-Brittanni? heeft een Lotto-winnaar na acht jaar geen rooie duit meer over van zijn 11 miljoen euro aan prijzengeld. Hij spendeerde zijn fortuin aan feestjes, gokken, drugs en niet minder dan 2000 prostituees. Lees verder ?

Image and video hosting by TinyPic

56% van de kinderen in Antwerpen van allochtone afkomst.

Image and video hosting by TinyPic

In de stad Antwerpen is ruim de helft van de kinderen tot negen jaar van allochtone origine. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van de stedelijke Studiedienst Stadsobservatie. Lees verder ?

18 reacties op De opmerkelijkste krantenkoppen

guanabano
10 februari 2010 16:12

ja en wat willen jullie met t 2de bericht zegge????

ikkik
10 februari 2010 16:35

guanabano

dat belgie kleiner en kleiner wordt he

J17
10 februari 2010 18:16

@guanabano

dat we mischien eens moeten stoppen met buitenlanders binnen te laten, ik heb helemaal niks tegen buitenlanders maar als de bevolking voor meer dan 50% uit buitenlanders bestaat dan vind ik dat wij daar iets tegen moeten doen.
straks moeten de nederlanders/belgen naar de maatstaven van een buitlandse cultuur leven, en daar heb ik persoonlijk niet veel zin in.

10 februari 2010 18:23

j17, lees wat er staat man. Het gaat over de kinderbevolking en niet de totale bevolking. En daarbij moet er wel een serieuze kanttekening gemaakt worden, namelijk dat blanken doorgaans iets rijker zijn en kiezen om in randgemeenten te gaan wonen.

as
10 februari 2010 19:38

nederbelgen zijn ook buitenlanders

10 februari 2010 19:45

WC-Po?et

Waarom denk je dat ze naar de randgemeenten gaan..

Frik Spec
10 februari 2010 19:55

@WC-Po?et, die kinderen worden groot, en krijgen opnieuw v??l kindjes. Dus als het zo verder gaat spreken we straks wel degelijk over de totale bevolking van Antwerpen.

guanabano
10 februari 2010 23:49

ik ben een buitenlander die in nederland woont.
nederland en belgie hebben buitenlanders nodig. belangerijk voor de economie. stel je voor dat de buitenlanders van deze school afgaan!! dan gaat er ook meteen 56% van de studenten weg. dat wil zeggen dat er dan nog 44% van de studenten overblijft. 56% is een hoop geld. dus kappe met zeuren het leven gaat gewoon door.
nederlanders en belgen emigreren ook naar andere landen, wel leuk als jullie daar welkom zijn he!! maar tog zeuren in eigen land over buitenlanders. stelletje hypocrieten. :getlost:

Firestrikers
11 februari 2010 00:48

Oh guanabano, en hoe verliezen wij daar dan geld aan?

sibren
11 februari 2010 09:09

guanabano, de overheid investeert in studenten, dus betalen wij ( de belastingsbetaler) juist geld aan die studenten dus verliezen wij er niks aan, en waarom zouden wij hypocriet zijn? Ik stap op de tram in brussel of antwerpen en waan me op vakantie ( niet dat da erg is hoor).

tobaditslikethisnow
11 februari 2010 15:03

Jullie mafkezen zijn echt idioten. Er word een artikel getoont waarin gezegd word dat antwerpen een bepaald procent allochtoonse kinderen bevatten en er beginnen mensen gelijk aan een discussie. Van wie is de wereld? Ik vind dat iedereen mag gaan waar die heen zou willen gaan. Het is is onzin dat sommige mensen die niet eens een land bezitten(hoe wil je een land bezitten het is van de wereld dus van ons allemaal) proberen mensen van andere religie of andere afkomst buiten te sluiten of zelfs weg te sturen. Ik hoop dat mensen die dat soort dingen doen wanneer ze aankomen bij de HEMELPOORT te horen krijgen: Jullie worden ook buitengesloten.

Device Y
11 februari 2010 16:49

Je kan reageren op blogs juist zodat er discussies ontstaan, zoals fora. Een blog zonder reacties en gesprekken is niet zo’n succesvolle blog, n’est pas? Nu over allochtonen dan. Een land dat al praktisch vol zit (qua bevolkingsdichtheid dan) moet niet steeds meer mensen binnen halen, ook al woont hier familie of ook al zijn het politiek vluchtelingen. Als onze economie draait mede dankzij allochtonen, dan vraag ik me af waarom de belastingbetaler dan zoveel geld moet uitgeven aan startpremies voor zogenaamde nieuwe Belgen. Onze economie was duidelijk al goed voor het een bedevaartsoord werd voor allochtonen, want anders zouden ze nota bene niet naar hier komen.

pep
11 februari 2010 18:11

een land is van de wereld zegt men hier,maar waarom zijn er groeperingen die oorlog voeren (rebellen)en er bepaalde wetten willen invoeren om hun wil door te drijven ?

pep
11 februari 2010 18:12

men moet ons hier geen oor aannaaien

guanabano
11 februari 2010 22:15

@tobaditslikethisnow

Je hebt gelijk, de wereld is voor iedereen. :biggrin:

Mafia Baas
11 februari 2010 23:13

de wereld is voor iedereen maar elke land behoort tot zijn bevolking. Als andere bevolking daar komt wonen, goed maar ze moet wel respect hebben en niet de boel afbreken.
We moeten leren samen leven met elkaar zonder problemen, en ja problemen zijn er overal dat hoort bij het leven, maar je kunt bvb. de slechte appels uit de maatschappij zetten h?.

loron
12 februari 2010 01:24

de wereld is voor iedereen? kan allemaal, maar kom in ONS land en hou u aan de regels, de meerderheid blijkt da ni te kunnen, luidsprekers aan moskees willen, die tenten op hun kop, 70% criminaliteit door alochtonen enz…

ook moet er zoals in china een geboortewet op die mense kome, tis ni omda ze in hun land op hun 4 al me scherp leren schieten da ze da hier ook moeten doen met de vrouwen, documentaire wijst uit da een belg gemiddeld 1 kind heeft en een moslim tot 8 kinderen gemiddeld? sni moeilijk da ze in minder luxe leven.. we worden overompeld en hebben het precies ni door..

doen ze iets mis laat ze hun tijd zitten in de gevangenissen van origine, tzal rap gedaan zijn. als ze hier iemand hun kop inslagen voor ne gsm worden ze in een kamerke gezet (als er plaats is tenminste..) dat de beverly hilton is vergeleken waar ze van komen.. bah :sick:

guanabano
14 februari 2010 20:26

@loron
Minder luxe . hahaha jij bent de gene die in minder luxe leeft. ga s kijken wat ze in hun land van herkomst hebben:P
en hoezo begin je over vrouwe schieten. ik heb nooit leren schieten. wapens zijn verboden in mijn vaderland net als in nederland en belgie. mijn ouders hebben mij nooit vertelt dat stelen goed is, en ik werk hard voor me geld. me moeder wordt behandeld als een koningin door iedereen thuis. het probleem is dat mensen snel oordelen over anderen. en hoezo een grondwet net als in china. ieder maakt zelf uit heoveel kinderen die wilt hebben. het is niet dat jij voor die kinderen gaat zorgen. en voordat iedereen gaat zeuren over belasting. die mensen betalen ook belasting denk je nou echt dat ze hier gratis leven.ik betaal me stuk aan belasting maar je hoort mij niet zeuren.

DURF TE WEDDE DAT JIJ NIET IN LUXE LEEFT.
Vandaar dat je aan t janke bent!!

Peace out!!

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP