[LEESVOER] Steeds meer reisorganisaties en cruisemaatschappijen bieden formules aan waarbij seks centraal staat, deze staan bekend als zogenaamde ‘love boats’. Voor oudere vrouwen die op zoek zijn naar een toyboy, de zogenaamde cougars, bestaan specifieke cruises. Politica Marie-Rose Morel (Vlaams Belang) maakt op haar website zelf reclame voor de villa in Schoten waar ze tot haar scheiding gewoond heeft. Een inzetprijs wordt niet vermeld, maar het optrekje zal wellicht toch rond 1 miljoen euro kosten.

Hebt u ze ook, kennissen die u graag met een fles bubbels zien aandraven maar zelf nooit meer schenken dan een fles rode wijn van dubieuze origine? Als ze ze al niet ‘op de tafel vergeten zijn’? Of vrienden die net altijd naar het toilet moeten wanneer de rekening komt? Dacht u dat het gierigaards waren? Nee hoor, het zijn gewoon kinderen van hun tijd. Waarom moet je meer plassen als je alcohol hebt gedronken? Dat we veel plassen na een lange kroegentocht, dat zal toch wel ergens goed voor zijn? Bijvoorbeeld om afvalstoffen weg te werken? We zijn nauwelijks begonnen aan de omschakeling van gloeilampen naar spaarlampen, of er is al een nieuwe kaper op de kust: de nanovezellamp bevat geen giftige stoffen, is veiliger en geeft een warmer, aangenamer licht dan spaarlampen. Belgische gedetineerden in de Tilburgse penitentiaire inrichting dreigen met opstanden, hongerstakingen, ontsnappingen en zelfs gijzelingen van Nederlandse cipiers als er niet snel een einde komt aan het strenge gevangenisregime.

5 reacties op De opmerkelijkste krantenkoppen #3

Oilsjteneir
23 februari 2010 17:49

Toffe info!
Maar da van gunter lamoot heeft hier al gestaan jonges

Gregory
23 februari 2010 18:04

‘k Vind deze post ‘Opmerkelijkste krantenkoppen’ niet zo interessant.. ’t Slaat nergens op..

dav
23 februari 2010 19:26

lees het dan niet

GFX
24 februari 2010 03:38

ik vind da wel goed, is leuk om te lezen die artikels

Nick
24 februari 2010 07:35

Slaat egt nergens op!

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP