Tom Cruise Scientology

[TEKST] In een nieuw ophefmakend boek wordt gesteld dat Tom Cruise de tweede in commando is bij Scientology, de semireligieuze leer die stelt dat we worden gehersenspoeld door buitenaardse wezens. Maar wat meer is: de auteur stelt ook dat heel wat volgelingen van Scientology ervan overtuigd zijn dat de dochter van Cruise met Katie Holmes, de nu bijna twee jaar oude Suri, verwekt is met ingevroren zaad van Scientology-stichter Ron Hubbard.

Het nieuwe boek, een ongeautoriseerde biografie van Tom Cruise, is van de hand van Andrew Morton, de man die ook ‘Her True Story’ schreef, de biografie van wijlen prinses Diana. Morton mag zich alvast aan een schadeclaim van Cruise verwachten van zodra zijn boek in Amerika gepubliceerd wordt, wat op 15 januari gebeurt.

Uiteraard veegt Cruise de aantijgingen als “onzin” van tafel. Ook de beweringen als zou hij er zijn ex Nicole Kidman mee hebben bedreigd haar seksuele geheimen te onthullen indien ze kritiek zou geven op “de kerk” en als zou Cruise zijn vrienden David en Victoria Beckham proberen bekeren, ontkent Cruise.

Andrew Morton interviewde voor zijn boek enkele hooggeplaatste figuren binnen Scientology, de zogenaamde Sea Orgs. Hij schrijft: “Enkele van die Sea Orgs suggereren dat Katie Holmes bevrucht werd met het sperma van Hubbard, dat werd ingevroren. Als dat klopt, moet ze zich in de horrorfilm ‘Rosemary’s Baby‘ hebben gewaand, waarin een jonge vrouw een kind krijgt van de duivel”.

De cultus van Scientology werd in 1951 opgericht door science fiction-schrijver Hubbard. Hij gelooft dat dode aliens zich vasthechten aan mensen, die zo door hen worden gehersenspoeld.

Tom Cruise heeft tijdens zijn huwelijk met Nicole Kidman nooit kinderen kunnen verwekken en koos voor adoptie. Ook voor zijn tweede kind met Katie Holmes zouden ze inmiddels medische hulp hebben ingeschakeld.

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP