Expeditie Robinson 2008

[VIDEO/LINK] Uitzending van Expeditie Robinson 2008 gemist? Wij helpen je er graag aan herinneren dat je iedere week de laatst uitgezonden aflevering van Expeditie Robinson 2008 online kan (her)bekijken. Zo hoef je geen enkele aflevering te missen want op de website van RTL 5 kunt u een herhaling van de gemiste uitzending bekijken. Na het vertrek van Sarah keren de 5 Robinsons terug naar Lima. Daar barst meteen een hevige woordenwisseling uit tussen Yin en Hiu Kwan. Yin vindt namelijk dat Hiu haar tijdens de eilandraad onterecht hard heeft aangepakt over het uitspelen van haar vrouwelijke charmes bij de twee resterende mannen.

Al snel mondt dit uit in een hevige groepsdiscussie. Hiu wordt ook door Sharon en Geert allerminst gespaard. Hans is opvallend stil, alweer een doordachte tactiek van hem.

Hiu voelt bijgevolg de bui al hangen voor de volgende eilandraad. Ze gaat alvast op zoek naar het verborgen immuniteitsamulet, onwetend dat Hans dit al lang stiekem in zijn bezit heeft, en beseft anderzijds dat het winnen van de immuniteitsproef cruciaal wordt. Maar ook Sharon vreest veel stemmen en wil die proef winnen.

Maar Hiu houdt nog een bijzonder sluw plan achter de hand. Als Sharon haar daarin steunt, dan hebben zij immers de nodige macht in handen om het bestaande complot van Hans, Yin en Geert aan flarden te scheuren en een figuurlijke bom te gooien in het kamp van de drie zelfzekere Robinsons die er nu al weken lang keer op keer in slagen om hun afgesproken lijstje met ‘te elimineren medestanders’ waarheid te laten worden.

www.rtl.nl/expeditierobinson

Trefwoorden: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP