Expeditie Robinson 2008

[VIDEO/LINK] Uitzending van Expeditie Robinson 2008 gemist? Wij helpen je er graag aan herinneren dat je iedere week de laatst uitgezonden aflevering van Expeditie Robinson 2008 online kan (her)bekijken. Zo hoef je geen enkele aflevering te missen want op de website van RTL 5 kunt u een herhaling van de gemiste uitzending bekijken. De tactische eliminatie van Geert Van Tornhaut door Sharon en Hiu vorige week zindert nog na op het eiland Lima. Zelfs Hans en Yin moeten toegeven dat beide dames een meesterzet bedacht hebben. Hans is toch wel verrast door zoveel tactisch inzicht van de jongere kandidates en geeft grif toe dat hij hen onderschat heeft.

Bij de Robinsonproef zijn overheerlijke lekkernijen de inzet : chocoladetaart, frisdrank, een boterham en een hamburger met frietjes. Maar om die in de wacht te slepen, zijn uiterste concentratie tijdens een geblinddoekte woordpuzzel onontbeerlijk.

Ook bij de eliminatieproef staat ‘eten’ centraal. Alleen gaat het om h??l andere gerechten… levende houtwormen, een vissoepje van ingewanden en een zwart ei. Wie erin slaagt alle gerechten het snelst naar binnen te werken, wint immuniteit ?n … tijd met een geliefde die naar het Robinson-eiland is afgereisd. Hiu’s zus, Hans’ vrouw Monique, Yins vriend Dirk en Sharons vader : ze zijn er allemaal. Dat zorgt uiteraard voor een pakkend weerzien na veertig dagen.

Maar deze ‘geliefden’ moeten ook zelf deelnemen aan het eerste luik van de eetproef … Voor hen worden gedroogde Maleisische bijen opgediend.

www.rtl.nl/expeditierobinson

Trefwoorden: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP