Bono met tienermeisjes

[AFBEELDINGEN] Dat Facebook soms een groot gevaar kan opleveren voor de privacy heeft Bono aan den lijve ondervonden. Foto’s van de U2-zanger die in Saint-Tropez stoeit met enkele losbandige tienermeisjes zijn via Facebook uitgelekt naar zowat de hele wereld.

Aan zijn humanitaire strijd tegen de armoede hield Bono de bijnaam Saint-Bono over, maar de zanger van U2 is zeker niet katholieker dan de paus. Getuige de foto’s van de 48-jarige ‘family-man’ op een party in een beachbar in Saint-Tropez. Samen met zijn vriend Simon Carmody (ook een Ier en gewezen lid van de band Golden Horde) en de tienermeisjes Andrea Feick en Hannah Emerson stoeit hij erop los.

De twee meisjes zijn allebei negentien. De Amerikaanse modestudente Andrea Feick en haar Britse vriendin Hannah Emerson waren zo fier op hun feestelijke beelden met de wereldberoemde zanger dat ze die wilden delen met hun vrienden en kennissen op Facebook. Als een lopend vuurtje gingen de foto’s rond op het internet.

Na de party in de voor zijn ‘champagnegevechten’ bekende Nikki-bar trok het gezelschap naar het luxejacht van Bono. Daar feestten ze nog tot in de vroege uurtjes. Andrea Feick weet volgens haar profiel op Facebook wat feesten is, want ze is een party-planner voor modekoning Jean Paul Gaulthier. Ze is niet aan haar proefstuk toe met Bono, want de twee leerden elkaar een paar jaar geleden al kennen in een club aan de Franse Riviera.

Het is afwachten of deze foto’s het ijzersterke huwelijk van Bono met zijn vrouw Ali zal aantasten. Het koppel is al 26 jaar samen.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

(bron: hln.be)

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP