Over de echtheid van deze foto’s kunnen we je niets garanderen maar ze lijken geloofwaardig. De nieuwe iPhone zou een zwarte matte achterkant meekrijgen.

154412chinab_2

Trefwoorden: ,

7 reacties op Foto’s uitgelekt van de nieuwe iPhone

lullo
14 februari 2009 20:17

’t zal gaan tijd worden, dat er een nieuw model uitkomt, in juni wordt deze al 1 jaar. En een gsm van 1 jaar, wie durft daar nog mee op straat komen

H30
14 februari 2009 23:49

De apple strategie is toch wel bekend. Elk jaar een nieuw full price product uitbrengen zonder echte verbeteringen, maar die toch wel verkoopt dankzij de Apple-cult + meelopers daarvan

15 februari 2009 00:52

lijkt mij eerder gwn een hoesje ofzo hoor

Jedike
16 februari 2009 00:24

@lullo, @H30, tja waarom zouden ze sneller een nieuwere uitbrengen als er geen enkele is die het kan evenaren. Pogingen genoeg en geen enkele die een full blown mini PC kan steken in een telefoon, met alle trimmings er op en er aan. Kende gij er eentje de echt het zelfde kan en en evenveel software heeft om te gebruiken zonder problemen. Anders ik niet, ik zou zeggen het word een hoog tijd dat de andere gsm producenten eens iets deftig op de markt gooien, waar blijven ze en wat houd hen tegen ????, een cult neen hoor dat spul werkt gewoon heel goed, probeer het zelf maar ik heb er andere getest en ik weet wat het verschil is.

fré
16 februari 2009 04:24

stuur me es een mms je met je iphon jedike
+
nog iets wat dat ding niet heeft: TOETSEN!

H30
16 februari 2009 16:36

LOL. De iphone is heel selectief in wat het kan, het kan internetten, maar niet mms’en. Het kan bellen, maar niet copy pasten. Het is geen normale telefoon, maar ook geen smartphone. Het is een fashion object, meer niet.

Jedike
16 februari 2009 19:12

@fré Wie gaat er in godsnaam nu nog prehistorische mms’en gaan versturen (tenzij je msn bedoel en dat kan hij dus wel degelijk wel). Ik heb dat ooit 2 keer gedaan op mijn telefoon vroeger en vond dat al enorm duur voor wat zo een mms’ke maar is. Neen dat is nu iets wat ik helemaal niet zal missen. En toetsten ???, wat is er mis met touch screen toetsten ??? Windows 7 gaat daar ook naartoe weet ge . Dat werk gewoon perfect, en wat als je van alfabet wil veranderen, wat dan dan sta je daar met je vast beperkt toetsenbord (ik spreek uit ondervinding).

@H30 Al zelf eentje getest ? Anders ik wel, en ook andere en voor mij is het vrij simpel, er is niets op de markt wat dat kan evenaren. Van dat copy past, dat klopt maar eerlijk gezegd ik heb dat ook nog niet nodig gehad eigelijk. En de iPhone is niet de enige die dat niet heeft ;-). Een toestel van die grootte is iets waar je GEEN mini windows kan op smijten, dat is nu een het stomste wat ik ook al heb gezien en enorm onbestuurbaar. Kijk maar naar andere telefoons, wat doen ze : een windows ME er op en dan daarop nog eens opnieuw een eigen interface bouwen, waar zijn we in godsnaam mee bezig. Maak dan ineen een eigen native systeem, dat draait vlotter en met veel minder problemen. Om dan nog maar te zwijgen van M$ zijn dotNet die ze dan nog eens al extra framework willen er op wringen.Gewoon niet normaal, geloof mij ik spreek van ondervinding wat betreft software maken op windows en dergelijk. Ene, ik weet niet of ja al eend de moeite gedaan hebt om eens wat nadere alles te bekijken, maae r tot nu toe bestaan er meer dan 15000 software voor de iphone, dus beperkt !!!! ik weet het zo nog niet. Ik zou het toch eens wat nader bekijken als ik jou was …. greedz.

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP