wilders.jpgTrailers van de ‘antikoranfilm’ van de Nederlandse extreem-rechtse politicus Geert Wilders hebben ervoor gezorgd dat Youtube wereldwijd één uur plat lag.

13 reacties op Geert Wilders legt Youtube wereldwijd plat

DnA
25 februari 2008 20:36

waren dat aanhangers die keken of zorgden de tegenstanders voor een overload aan hit zodat de shit plat lag?

W. v D
25 februari 2008 20:43

Zeg wat je wil! Dat doen die moslims toch ook, wij moeten maar slikken wat zij over ons zeggen. Als zij naar aanleiding van dat filmpje auto’s in de fik gaan steken dan gaan er heel wat islamitische auto’s in de fik! Ze moeten accepteren dat ze in een land wonen waar vrijheid van mening een groot goed is en dat we dat ten koste van alles beschermen en als je daar niet tegen kan ga je maar terug waar je van uitgehuwelijkt bent!

kalimero
25 februari 2008 20:55

“Geert Wilders – The movie”
wie zit daar in godsnaam op te wachten? een provocerende film met 100% vooroordelen.

MadDieu
25 februari 2008 21:29

Niet overdrijven. In Pakistan zijn nogal wat filmpjes van het tellen van de verkiezingsuitslagen gemaakt. Hierin is te zien dat er gesjoemeld is/wordt. Omdat eenieder in Pakistan wist dat er mogelijk een gerechtelijk verbod op YouTube aankwam is men massaal aan het up- en downloaden geslagen. Inmiddels is YouTube afgesloten in Pakistan, formeel wegens de Mohammed cartoons.

WCPoeet
25 februari 2008 22:23

W. v D, U bent ronduit achterlijk.

We moeten vooral stoppen met dat onnozele “wij” en “zij” denken, en de dingen anders bekijken..

Trouwens, waar zijn er autos in brand gestoken? Dat daar in Brussel een aantal maanden geleden is inderdaad een triestig geval, maar niet triestiger dan Vlaamse NSVers die een linkse tegenbetoging in elkaar ramt (zoals in Gent een aantal jaar geleden)…

W. v D
25 februari 2008 22:41

@WCPoeet, eens kijken in Parijs, Gent Amsterdam, Kopenhagen…. Ik ben niet voor of tegen wat dan ook maar als mensen zich niet aan de in het land geldende normen aanpassen dan hebben zij een probleem en niet de inwoners van dat land! Ik heb s in Gent moeten verblijven en daar was ooit s een optocht van dat rechtse tuig (een soort bruinhemden optocht met hakenkruizen etc.)dat maakt je echt misselijk!
Maar als ik bij u op bezoek kom dan verwacht u ook dat ik mij aan uw huisregels houd, en als ik dat niet doe en ik steek uw auto in de fik omdat ik het niet met u eens ben, ik ben benieuwd wat uw reactie zal zijn.
Die moslims moeten niet zomaar auto’s in de brand steken, die eigenaren moeten zich ook de pleuris werken voor hun auto dus een beetje meer respect voor andermans spul is op zijn plaats! Als ze het ergens niet mee eens zijn gaan ze maar naar de rechter!

Lieve
25 februari 2008 22:50

W. v D heeft groot gelijk. Het gaat niet om wij en zij, als mijn auto in de brand wordt gestoken omdat iemand het niet eens is met een cartoon en dan maakt het mij niet uit of ie wit, bruin, geel of groen is maar dan is het wel zij tegen mij en dan gaan er meer auto’s in de brand! Dan weten ze ook wat het kost om weer een nieuwe aan te schaffen, en dat doet zeer als je een uitkering hebt en dan laat je het wel uit je hoofd want dan kan je van de zomer niet naar Turkije/Marokko

eljorno
25 februari 2008 23:05

Leuk en aardig allemaal, maar wat wil Wilders in hemelsnaam met een film bereiken? :S

Lieve
26 februari 2008 07:29

Ik denk dat hij zijn recht, vrijheid van spreken wil aantonen. En zo te zien tonen een aantal andere landen nu al aan dat daar geen vrijheid van spreken is en die proberen vanuit het buitenland Nederland nu hun recht te ontnemen om te zeggen wat ze wil. En Wilders die gaat naarmate de reacties tegen hem erger worden meer en meer dat doen wat pijnlijk is voor de gene die hij uitdaagt. Het beste is het om er geen aandacht aan te geven maar ja dat doen ze niet dus zie hier het woord escaleren is uitgevonden!

Gibson
26 februari 2008 07:51

Zit toch allemaal niet zeiken , stuur ze allemaal terug naar dat apenland ….

Danny
26 februari 2008 08:24

IDD heeft groot gelijk zoals pim fortuin vol is vol genoeg is genoeg…daarvoor moet je geen rasict zijn maar gewoon gezondverstand hebben om te beseffen dat vanaf nu iedereen in zijn land moet blijven!!

Bullet
27 februari 2008 02:12

wtf heeft vol=vol hiermee te maken?

(damn waarom doet iedereen alsof Nederland een wallhalla is voor allochtonen? zo geweldig is het hier nou ook weer niet)

Wilders zit simpelweg een cultuur en geloof te beledigen.

Dan kan ik begrijpen dat iedereen een bepaalde mening heeft over iets, maar je kan ook te ver gaan (door mensen met je mening te beledigen)

zo zullen er ook veel mensen zijn die het niet al te leuk zal vinden als er bijv een film word gemaakt waarbij Hilter word opgehemelt…

en imho ben je nogal dom als je niet andere geloof niet respecteert (zo er ook wel Christenen zijn het ook niet al te leuk vinden als er bijv een film word gemaakt waarbij Jezus word afgeschildert als een crimineel.

patrick
25 maart 2008 10:53

Geert Wilders,

Wat je doet, of probeert te doen kan je niet alleen. Want alleen ben je een gevaar voor de maatschappij, moesten er andere partijen of groeperingen bij uw standpunt aansluiten zou het anders zijn.
Persoonlijk denk ik dat alle Koranlezers die van goede wil zijn en op een democratische manier willen verder leven in Nederland achter uw standpunt moeten staan.
Wat we ons wel kunnen afvragen is het volgende:
– zijn ze naar hier gekomen om te werken?
– of om wat rond te hangen ?
– Willen ze zich aanpassen?
– of willen ze ons laten zien hoe je een schaap slacht?

Ik wil niet dat mijn kinderen gaan denken dat de gebruiken uit de Moslimwereld normaal zijn, daarom hoop ik dat het je lukt.

Veel succes

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP