Volgens Google is de crisis bijna voorbij. De zoekmachine baseert zich op de populariteit van zoekwoorden (luxeproducten). Zo stijgt ‘Mercedes Benz’ met 30% in vergelijking met januari, ‘Aston Martin’ stijgt met 10%, ‘Gucci’ 8% en ‘champagne’ 6%. ‘Lidl’ en ‘Aldi’ gaan respectievelijk 13 en 36 procent achteruit.

Trefwoorden: ,

7 reacties op Google : De crisis is gedaan

ViT
21 mei 2009 18:04

Beetje belachelijk om daar uit af te leiden dat de crisis gedaan is … Mensen dromen gewoon meer

ano
21 mei 2009 20:05

crisis zit bij iedereen in het hoofd, hoe meer er gezegd wordt dat crisis is, hoe minder vertrouwen in de e conomie. Beste oplossing is dus gewoon niks derover te zeggen.

Jedike
21 mei 2009 22:38

@ano, nog zo een grap en het regent bananen. Als alles met 30% (en meer) duurder is geworden dan zou ik zo zeggen ja het is crisis. ik weet niet hoe het met uw “pree” zit maar op die zelfde tijd is er geen 30% (laat staan 10%) bij gekomen. Met andere woorden, ik heb op jaarbasis dus een tekort van meer dan 20% op mijn uitgaven. Denk niet dat zoiets in het hoofd van de mensen zit, maar letterlijk te voelen is aan de portomonee.

dre
22 mei 2009 06:43

als je werk heb merk je niets van de creditcrisis
de media moet zijn bek houden over die crissis
het valt allemaal best wel mee

olie is goedkoper dan voor- en de boodschappen zijn ook goedkoper dan voor de {crissis}

bompa
22 mei 2009 09:10

En al dat opgezet spel om de Chinees te kloten. Ze zouden beter niks gedaan hebben en de mensen meer pree gegeven hebben

Santa
22 mei 2009 23:26

@Jedike, Ano heeft gelijk. Het draait niet alleen om rommelkredieten maar ook om een gebrek aan vertrouwen tussen particulieren en banken onderling. De oplossing ligt hem bij de aanpak van het laatste.

Jedike
23 mei 2009 12:05

@Santa, dat kan idd wel heel juist zijn maar een economie is dood eenvoudig, als ik niet kan betalen is er geen handel als er geen handel is is er CRISIS, maw laat de prijzen zakken en de lonen beetje omhoog gaan een de crisis zal vanzelf verdwijnen (toch voor een bepaald aantal jaren, wat het systeem van economie / beurzen is sowieso iets wat nooit 100% kan werken). Maw Als ik meer dingen kan kopen gaan de fabrieken draaien en werkeloosheid zal verdwijnen. Tot er weer zal aan “overdaad” gedaan worden en dan stuikt het spel weer en is het terug CRISIS. Ge moet toch niet veel verstand hebben om dat te zien. Kijk naar de geschiedenis het is ALTIJD zo al geweest.Dus het zit zeker niet in ons hoofd, er een vaste constante in de wereld, we verdienen als maar minder en minder en we worden gedreven naar als maar meer en meer uitgeven. Schoon voorbeeld, mijn vader geeft 9 kinderen groot gebracht met EEN pree, nu MOET je met 2 zijn om 2 kinders te kunnen groot brengen. Ikzelf heb een redelijk pree meer dan het gemiddelde en woon alleen, en heb absoluut geen luxe en toch heb ik geen overschot, alleen tekorten. Hoe komt dat allemaal denk je ? @ano en @santa ik weet niet in hoever je zelf kinderen hebt en alleen woont of zo en alles ZELF moet doen ZONDER extra hulp, maar ik weet voor een feit zeker dat er heel veel mensen zij die het heel hard hebben. Ik spreek dan nog niet eens over mijzelf dan.
Een ding heb je gelijk in, de aanpak is volgens mij ook fout maar dat is een wereld probleem van iedereen. En kan niet door EEN simpele ziel gedaan worden, daarvoor moet heel het systeem veranderen wereldwijd.

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP