Natuurliefhebber Leon Deschamps heeft vretende tijgerhaaien geaaid, terwijl hij zelf op het karkas van een dode walvis zat. Toen hij weet kreeg van het eetfestijn van de haaien, ergens in het westen van Australi?, op 853 km van Perth, vertrok Leon meteen. Hij wou de “mythes” over tijgerhaaien de wereld uithelpen, namelijk dat ze bloeddorstige, mensenetende monsters zijn. “Ik genoot ervan”, zei hij na afloop. “Ze zijn niet agressief, en dit is een effici?nte manier om dat aan te tonen”, aldus de dertiger. Deschamps werkt wel al zowat zijn hele leven met haaien. Een woordvoerder van het Department of Environment and Conservation bekritiseert de daad als “uiterst onverantwoord en gevaarlijk gedrag, dat mensenlevens op het spel zet”. Bovendien zou het ook illegaal zijn om walvissen aan te raken.

Trefwoorden: , , ,

5 reacties op Haaien aaien vanop lijk walvis

Bert
7 december 2009 02:49

domme post :sick:

Teddy
7 december 2009 03:09

I disagree, waarom dom ?

Flipper
7 december 2009 20:05

mooi mooi mooi

AF
26 januari 2010 06:17

Vind dit echt het meest onbehoorlijke experiment om te toetsen of deze soort haai nu daadwerkelijk gevaarlijk is of niet. Ook al willen we ons alles in het leven toe eigenen, daarmee hoef je niet als quasi-wetenschapper te doen alsof haaien huisdieren zijn, die je als je ze een homp vlees geeft aaibaar blijken. Spring er maar eens en kijk dan pas eens hoe natuurlijk deze beesten reageren op “beweging”.

Pilon
10 februari 2010 22:42

Haaien zijn helemaal niet agressief maar eerder nieuwsgierig, eigelijk vinden ze mensen bloed niet al te lekker.
Natuurlijk vallen er doden als een haai aanvalt, maar dat kunje van alle dieren zeggen .afrikanen vinden bv. nijlpaarden het gevaarlijkste dier in afrika, maar toch maakt niemand daar een heisa van.

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP