Mercy for Animals de Amerikaanse tegenhanger van Gaia ging undercover film in een kippen-broederij gelegen in Spencer. Zo kwamen terug met beelden die alle verbeelding tart. De mannelijke kuikens worden gesorteerd en eruitgehaald om daarna door de shredder te worden gedraaid. Zo gaan er jaarlijks 200 miljoen mannelijke kuikens door deze shredder omdat er geen markt voor is. 200 miljoen kuikens (!!!) kunnen ze daarmee de hongersnood niet oplossen in vele landen ?

Via de Huffington Post.

Trefwoorden: ,

33 reacties op Kippen-holocaust

bramp
2 september 2009 02:16

pokke triestig

Chyrax
2 september 2009 02:43

het is niet dat ik nu ineens geen kip meer ga eten….
maar toch wel grof hoe ze met die beestjes omgaan…

wat een zever
2 september 2009 05:46

nog niet gezien hoe ze dat hier in belgie doen?

jemoer
2 september 2009 10:51

en op youtube gaan mensen kankeren hoe ze in china die kuikens blauw of rood maken !? gekleurde kuikens hahah is dope toch…

201101
2 september 2009 11:05

those people should go die in a fire

Tittah
2 september 2009 19:31

De shredder is de meest diervriendelijke manier om kuikens te doden. Dit is instant death. Veel beter dan de kuikens te vergassen waardoor het 5 minuten duurt voor de dood intreedt.

Maar het ziet er uiteraard wel gruwelijker uit (maar dat is het dus niet)…

Frik Spec
2 september 2009 20:29

Zulke beelden spreken voor zich in Unser T?glich Brot. De documentaire focust op de wereld van de industri?le voedselproductie. Dit prijswinnende huzarenstuk kent geen dialogen, muziek of ondertitels, maar toont zonder opsmuk de martelgang van ons eigen eten. Het resulteert in een bij vlagen shockerende filmervaring.

http://www.krimineel.com/docu-unser-taglich-brot-our-daily-bread/

Stef
2 september 2009 21:15

Tja, dan wil je wel vlees eten, maar of je nog echt een dier eet, dat is een andere vraag. Levende machines die voor voedsel moeten zorgen.

3 september 2009 00:48

Komaan gasten, be for real. Zijn jullie daar zo door geshockeerd? Het is verschrikkelijk, maar doe je ogen wat meer open: als je alle kankergezwellen op een tafel legt die je veroorzaakt door een leven lang met de auto te rijden, als je alle levensverhalen die daardoor tot een einde zijn gekomen zou horen, het zal je diep raken. Ganzelever wordt gegeten door het beulen van ganzen op een nog ergere wijze. Caviar wordt levend uit een steur gesneden. Kikkerbiletjes levend van een kikker zijn lijfje getrokken. Als je Nike sportschoenen draagt mag je er zeker van zijn dat voor het maken van die schoenen een Aziaat twee maanden zijn kinderen niet heeft gezien om in de sweatshop te werken. Als je met je luie reet tijdens je Neckerman vakantie een belletje doet met de GSM om te klagen over de slechte roomservice, mag je er zeker van zijn dat op dat eigenste moment een minderjarige meisjes wordt verkracht in Congo door het leger die patrouilleren om de kobalt mijnen leeg te halen. Kobalt wordt gebruikt om een GSM te maken.
We leven in een shizofrene wereld. Op de schoolbanken leren we over eerlijkheid, dierenleed, ethiek. Maar in de werkelijkheid hangt aan het grootste deel van de producten die we zo goedkoop kunnen kopen telkens een triest verhaal.

Peace & love

3 september 2009 00:49

ik bedoelde Koltan ipv kobalt

W
3 september 2009 07:35

Wat is daar nu verkeerd mee: ze maken er toch gewoon maar ineens gehakt van!

Hond
3 september 2009 17:08

@bein fabulous da is nu is ne comment se, mensen dragen ooglapjes en zien enkel het gene wat ze willen zien, en als ze iets zien, ooh nee, niemand vraagt zich nog af wat waar vandaan komt en welke achtergrond het heeft, wij leven in een trieste naieve media wereld. Met het grootste voorbeeld aan de top

USA USA USA

allemaal willen we er bij horen maar in werkelijkheid zijn we allemaal slaven van deze tirranierijke wereld die ons elke minuut doet geloven dat we gelukkig kunnen zijn in dit “Democratisch” gebeuren als deze, terwijl we allemaal weten dat we dat nooit zullen zijn, dag na dag worden we gebrainwashed door multinationals en multi miljardairs, Zij zullen de routes leiden die wij moeten volgen. Een ware nachtmerrie waar je nooit uit zult ontwaken.

hmmm
3 september 2009 19:25

nu hond, ga dan leven in een oerwoud of maak jezelf van kant
als je nooit gelukkig kan worden de dag van vandaag

vroeger vroegen ze het zich nog minder af maar namen ze gewoon alles als het hun kansen op een beter leven verbeterde

Freakazoid
3 september 2009 20:42

@ hond ik ben het volledig met je eens, we hebben genoeg middelen om het leven te verbeteren, De Illuminatie regeert alles, geld is het vergif onder de mensheid

joey
3 september 2009 21:12

Dus als je zou zeggen van ik eet die kipjes niet meer op dan zijn die beeste voor niets gestorven. Mensen wees toch blij dat ge dagelijks vlees op uw bord krijgt. Ik vind het jammer hoe zo’n beesten aan hun eind komen maar het kan gewoon niet anders in de westerse wereld. Het komt gewoon door het systeem en het systeem kent geen gevoelens. Presteren, consumeren, groeien dat is wat het systeem wilt. Er valt niet veel aan te doen.

Ik denk wel dat ze van die “geschredde” kuikentjes gehakt maken want dat zeggen ze niet he? Die kuikentjes doen ze niet dood voor de lol he. Die hebben een functie, ze worden voedsel.

Een een zijn dood is een ander zijn brood..

Stef
4 september 2009 12:06

In het tofu- of seitanfabriek is er minder leed hoor!

Bueno
4 september 2009 15:10

BBQ-time !

4 september 2009 15:33

@hond
@freak
@hmmmm
Het komt inderdaad door het systeem. En wat is het systeem? Het is komisch genoeg iets dat door de mens gecreeerd is en dat uiteindelijk groter geworden is dan de mens zelf. Het werkt een beetje zoals godsdienst. Ook iets dat door de mens zelf bedacht is en wat uiteindelijk groter geworden is dan de mens zelf. Het wordt iets oncontroleerbaar. Je kan dus iets creeeren wat je later als slaaf zal bedienen. Hetzelfde gebeurt met kapitalisme. Wat op zich klaar als een klontje lijkt (je koopt een goed, je doet er iets mee en verkoopt het met winst en dit doe je op grote schaal en op efficiente wijze), geeft oncontroleerbare gevolgen. Om het systeem efficient te maken dien je zoiets als een 8 uren/dag systeem te installeren. Voor de industrialisatie lagen de mensen gewoon met hun luie kont in het gras vlinders te tellen als er genoeg te eten was. Nu in ons systeem moet er een beloning tov je arbeid staan. De beloning zijn producten die met je fier verdiende centjes kan kopen en voor de meeste mensen geld de regel hoe meer je kan kopen hoe beter dat je bezig bent. Hoe groter het huis of het zwembad dat in je tuin staat hoe beter. Hoe dikker de auto, hoe meer je bomma trots op je zal zijn. Het jammer van de zaak is dat er een paradox in gans het verhaaltje zit. Bezit geeft je ook zorgen, hoe meer je hebt hoe meer schrik je hebt het kwijt te raken. En hoe minder je hebt, hoe meer je jaloers bent op deze die het wel heeft.
Enfin, dit terzijde. Geluk maak je uiteindelijk zelf. Als je stevig in je schoenen staat kan je zelf beslissen wat voor je belangrijk wordt. That is my way to escape
Hou van de regen zoveel als van de zon
Adieu

*
4 september 2009 17:11

dav
4 september 2009 22:58

tik tik somebody there? geen posts?

lol
5 september 2009 01:13

nog meer mensen die interessant en scheinheilig willen doen?

Shizo
5 september 2009 10:43

Mafiablog is terug naar school?

dong dong
5 september 2009 16:37

@lol
Wat is jouw prob met deze comments?
Ik heb ze graag gelezen. Beter dan van die brain death afkafferij.
thanks hond & fabulous

lol
5 september 2009 20:52

ADong Dong, nix??

lol
6 september 2009 02:10

nog nieuwe posts of zijn jullie inmiddels al alle bezoekers kwijt?

Armand Vancampfort
6 september 2009 11:56

@Being Fabulous & Hond

Lees “Atlas Shrugged” van Ayn Rand

lol
7 september 2009 10:17

DOOIE SITE IS DIT ZEG

anch.
7 september 2009 15:42

is deze site dood ofzo ?

hp
8 september 2009 22:12

night chicken 2night

Peter
14 september 2009 21:18

Voor mij een kipsat? en kippevingertjes …mm lekker krijg er honger van

christophe
18 september 2009 00:00

@Being fabulous! ; Als je dat allemaal begrijpt..
Dan snap ik niet dat je zo je best doet
om ons dat duidelijk te maken.

Queen of the Games
27 januari 2010 00:40

dit is dieren mishandeling :blink:

Da vinci
7 maart 2010 15:33

Voor al de “stoere” gasten hier die claimen dit normaal te vinden of zelfs lachwekkend. Ik kan niets anders zeggen dat jullie zwakke jongens zijn, die geforceerd stoer willen doen omdat de buitenwereld te hard voor jullie is.
Niemand zal denken, wow, die jongen is stoer, hij vind dit niet shockerend. Dus, stop met u mama haar borstmelk te drinken en steek een handje toe in deze harde realiteit.

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP