De Islam is een bizarre geloof en moslims zijn soms zelf de draad kwijt. Deze onderstaande cartoons illustreren dit “to the point”.

Trefwoorden: ,

29 reacties op Lachen met de Islam

jan
29 december 2008 15:05

Lachen met de moslim zolang we nog kunnen, binnen een x aantal jaren beheren ze Europa en dan valt er niets meer te lachen

Messenger
29 december 2008 15:33

@jan

Ooh krijgen we weer z’n onzin verhaal over dat de Islam europa gaat beheren!
Hoe gaan ze dat eigenlijk beheren? Via een software tool? Hebben ze dan ook een dashboard met alle landen erop en de landen die anti-islam zijn worden rood. Vertel me je doom senarion maar eens.

Maar aan de andere kant is dit, om in marketing termen te spreken, free publicity. Besef wel dat er steeds meer mensen van westers afkomst zich verdiepen in de islam en zich daadwerkelijk ook bekeren. Dus Jan keep up the good job.

Ramakant
29 december 2008 16:18

@Messenger, heb je nog ook wat te zeggen over de plaatjes zelf, of kom je hier alleen maar commentaar geven op wat mensen te zeggen hebben?

stimpie
29 december 2008 16:38

islam is bullshit net zoals iedere andere godsdienst

leuke plaatjes trouwens

Tim
29 december 2008 16:41

Heel grappige cartoons! Het is volgens mij een vrij goede inschatting van de vooroordelen die de ronde doen over de islam. Dat de cartoons overdreven zijn is zeker, maar niemand kan ontkennen dat er ergens ook een grond van waarheid inzit.

Volgens mij zit een multiculturele samenleving nog niet in onze genen geprogrammeerd. Iedereen die anders is beschouwen we als een slecht iemand. Hier kan enkel de tijd ons verder helpen denk ik.
Aan de andere kant zijn ook de culturele verschillen (agressie, tolerantie,beleving…) tussen volkeren erg groot. Ik denk dat het wel nooit helemaal zal klikken tussen de verschillende etnische groepen.

Voor de duidelijkheid: ik zeg dus zeker niet dat moslims altijd onterecht boos zijn, maar hun natuur lijkt mij toch ook agressiever te zijn dan wat we in een doorsnee Belg kunnen opmerken…

sven
29 december 2008 20:17

mooi verwoord Tim… volledig met akkoord.

fuck israel
29 december 2008 20:40

we saw how peacefull israel was on christmas they killed innocent people

fuck your cartoons who gives a fuck
i can draw cartoons of white supremists too

so fuck cartoons ,, look at the reality

fuck israel and america

Mapple
29 december 2008 21:10

@fuck israel

You just illustrated what the cartoons are trying to say !

Peace !
USA !

Messenger
29 december 2008 22:51

@Ramakant. Heb jij ook wat te vertellen over de plaatjes of kom je hier ook alleen maar om commentaar te geven over wat andere hier schrijven?

Jedike
29 december 2008 22:55

Goe bezig jongens, denkt ge nu werkelijk dat de moslims of om het even welk geloof het probleem is. Doe ne keer uw oogskes open en durf eens rond u kijken. Meschien ga je dan gaan beseffen waar het werkelijk allemaal om te doen is. Zalig zij die met een klein verstandje kijken op de wereld, want ze zullen in het rijk der hemelen komen .
Maar ja, afgeven op nen anderen is eenvoudig, simpel en vooral ge hebt er geen hersenen voor nodig.

jack
30 december 2008 01:49

Violence + hate = blood

so, fuck Israel!

Anton
30 december 2008 02:09

@Messenger.. De Westerse mensen die zich in de Islam bekeren denk je dat die dat doen omdat ze van geweld en moorden houden blijkbaar zitten er dingen in die juist zijn..

@Tim
“maar hun natuur lijkt mij toch ook agressiever te zijn dan wat we in een doorsnee Belg kunnen opmerken…”

Sorry Tim maar dat slaat nergens op “hun natuur lijkt mij toch afressiever te zijn”… natuur heeft dus zó niets met geloof te maken als je cultuur zou zeggen zou ik het enigszins kunnen begrijp maar natuur hebben verschillende geloven dan allemaal een andere cultuur..

@ Jullie allemaal… Ik vind het simpelweg vervelend dat mensen klakkeloos geloven belachelijk maken veilige achter hun pc’tje.. Als je, je een beetje zou verdiepen in het geloof zou er achterkomen dat één van de belangrijkste sleutelwoorden: “vrede” en geduld” zijn.. Ik heb mij zowel in de Islam, jodendom en christendom verdiept en het zijn allemaal mooie geloven en ik zou er geen van alleen belachelijk maken.. want in geen van alleen staat dat geweld goed wordt gekeurd.. Het hele probleem op dit moment is dat mensen de Islam ONTERECHT claimen…

saeed
30 december 2008 02:20

this is not ; art this ignorance and stupidity mixed with hate and islamophobia

mizo
30 december 2008 09:01

@stimpie,
jou voorouders waren blijkbaar toch apen.

mizo
30 december 2008 09:07

stelletje mafketels, wie zegt dat de islam alleen uit geweld bestaat, die gestoorde taliban en hamas zijn geen moslims hoor. islam is heel wat anders dan dat jullie denken. en waarom praten jullie nooit negatief over de islam buiten op straat. ja op internet durven jullie alles he.

als de islamieten met rust gelaten worden dan laten zij jullie ook met rust sukkels.
je stapt toch ook niet op een staart van een leeuw.

Jerry V.
30 december 2008 10:03

Mijn Mening is …. de mens is nog niet geevolueerd genoeg om geloof aan te kunnen … er zal altijd geweld van komen …. vroeger bij de Joden en Christelijken … en nu bij de Islam ….. verschillende meningen en verschillende geloven zullen altijd eindigen in bloedvergieten …. jammer

Jedike
30 december 2008 11:25

@Anton
Toch nog een ziel die durft verder kijken dan zijn neus lang is. Je hebt groot gelijk in wat je daar zegt. Maar ja je kent de mensen he. Ofwel is het een “exotiche schone” ofwel is het nen “vuilen buitelander”. Terwijl ze alletwee eigelijk hetzelfde geloof hebben. Hoe bekrompen en zielig mensen toch kunnen zijn he. Laat ons hopen dat het ooit zal beteren.

Merijn
30 december 2008 19:25

toch elke keer weer die eindeloze discussie he

Jedike
30 december 2008 21:18

@Merijn
Ja he, en dan zeggen dat de mensen de geen interesse meer hebben in het geloof. Moest de paster evenveel interesse krijgen bij zijnen preek em zou gelukkig zijn met al het volk. Meschien een idee om internet te voorzien in de kerk.

stimpie
31 december 2008 17:37

@ mizo mijn voorouders waren apen net zoals jouw voorouders dat waren

Anton
1 januari 2009 04:45

@stimpie waarom zijn de apen van nu geen mensen dan?

stimpie
1 januari 2009 17:01

@anton omdat er verschillende soorten apen zijn en omdat zij hoogstwaarschijnlijk niet de geestelijke capaciteiten hadden die ons in het heden onderscheiden van apen en het is dat geestelijke dat ons mens maakt

duidelijk genoeg antonnetje

Anton
1 januari 2009 22:39

@ stimpie Heel duidelijk maar klinkt belachelijk.. ik geloof zowizo geen flikker van evolutie… en moeder natuur… kom op kijk om je heen daar moet toch iets groots achter zitten…

Kimon
2 januari 2009 20:56

wat een onzin is dit praten over welk geloof juist is en welk geloof niet>.< het is wat je GELOOFT en mensen oordeel niet zo snel waarschijnlijk hebben de meesten niet eens de bijbel zelf gelezen(als christen) en als moslim de Koran zelf gelezen dus niemand weet hier volgens mij waar ze het over hebben..

4 januari 2009 11:53

@messenger 29-12-2008
15:33 :
geef je gelijk; westerse mensen die zich in de islam gaan verdiepen zullen dat vanuit hún achtergrond doen. islam is op zich even divers als het christendom: vind je ook “rednecks” tussen, alleen hebben die islamitische rednecks dan weer meer middelen om hun mening erdoor te drukken (denk aan saoudie arabië)

EJ
4 januari 2009 17:54

Lol @ Stimpie

nielzzz
12 januari 2009 23:58

allemaal 85’ers jullie

pz

DVH
19 juni 2009 10:35

ik denk dat het goed is dat we de discussie blijven aangaan met elkaar, en dat we elkaar daarna terugvinden op caf? voor nen gezelligen babbel, een pint of een kopje muntthee

en beseffen hoe goed ons leven hier wel niet is, op dit moment met alle meevallers en tegenslagen, en zo het goede voorbeeld geven aan de buitenwereld door er het beste van te maken

ik weet dat het saai klinkt, de middenweg is immers meestal niet spectaculair, maar wel realistisch en constructief

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP