Image Hosting Provided By ImageFreeHost.com

[VIDEO/AFBEELDINGEN] Twee professionele Amerikaanse Bigfoot-jagers beweren een lichaam te hebben gevonden van het legendarische, reusachtige wezen, dat een vermeende primaatsoort is van de mens maar dan een pak groter (tot 3,5 meter). Matthew Whitton en Rick Dyerzal zullen morgen naar eigen zeggen aan de wetenschappers en aan de rest van de wereld het bewijs leveren van hun verbazingwekkende ontdekking.

Het duo doet al jaren Bigfoot-expedities en zou twee weken geleden in de bossen in het noorden van de Amerikaanse staat Georgia – in het zuidoosten van de Verenigde Staten – een dood exemplaar gevonden hebben. Ze hebben het karkas in een diepvriezer gestoken. Samen met de beroemde Bigfoot-jager Tom Biscardi – die de ontdekking bevestigt – zullen ze morgen in Californi? de pers te woord staan, m?t DNA- en fotografisch bewijsmateriaal.

Matthew Whitton is een voormalige politieagent, die herstelt van een schotwonde, en Rick Dyer is een ex-cipier. Het tweetal heeft foto’s (zie boven) op de website searchingforbigfoot.com geplaatst, maar die kan het gigantische aantal bezoekers momenteel niet aan.

Image Hosting Provided By ImageFreeHost.com

De gevonden ‘wildeman’ is half aap, half mens. Hij is 2,3 meter groot en weegt 230 kilogram. Zijn haarkleur is ros, de ogen zwartachtig grijs. De wereldberoemde voeten – vandaar Bigfoot natuurlijk – zijn vlak, 41 centimeter lang en tellen vijf tenen. Het wezen heeft eveneens vijf vingers aan elke hand en de tanden lijken meer op die van de mens dan op die van de aap.

De twee jagers beweren verscheidene rechtoplopende Bigfoots – ook verwant aan de Yeti trouwens – in de omgeving te hebben gespot, maar willen die welbepaalde regio niet prijsgeven aan de wereld om de primaatsoort te beschermen. Samen met collega Biscardi zal er snel een nieuwe geheime expeditie opgezet worden om een levende Bigfoot te vangen.

Image Hosting Provided By ImageFreeHost.com

Vele sceptici geloven niet in de mythe van de Bigfoot, maar na de foto’s (hierboven) van Rick Jacobs, die vorig jaar in oktober 2007 een Bigfoot meende te hebben gespot in Pennsylvania, groeide het geloof in het bestaan van het bijzondere wezen. Maar het enige grote ‘bewijs’ tot nog toe, waarvan de valsheid nog niet aangetoond werd, zou een filmopname uit 1967 zijn, gemaakt door Roger Patterson en Bob Gimlin. Zij kwamen een vrouwelijke Bigfoot tegen in een open gebied in een bos in Bluff Creek, Californi?.

www.searchingforbigfoot.com

De originele Patterson Bigfoot Film (1967)

50% zoom

(bron: hln.be)

Trefwoorden: , , , ,

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP