Minister van Pensioenen Michel Daerden geeft enthousiast antwoord op een vraag van senator Geert Lambert in de Belgische Senaat over de stand van zaken van de pensioenconferentie. Minister Daerden dartelt naar voor, ontvouwt een A4’tje en leest de voorgekauwde repliek voor. Die tekst vond hij blijkbaar wat te droog, want hij gooide er dan maar breed grijnzend enkele grapjes tussendoor – in zijn geheel eigen stijl. Als gewone mensen dronken op het werk verschijnen, worden ze op staande voet ontslagen. Dat moet ook voor ministers gelden”, zo klinkt het bij de oppositie. Bovendien heeft Daerden volgens zijn tegenstanders de senaat en de Belgische politiek belachelijk gemaakt. Daerden reageert “verrast” op de commentaren. Hij betwist formeel dat hij dronken zou zijn geweest.

Scroll naar 03.50 voor Michel Daerden zijn antwoord

Trefwoorden: , , , , ,

13 reacties op Michel Daerden’s dronken toespraak

11 januari 2010 16:07

Ja,die mens is nog aan het bekomen omdat zattevrienden.be gedaan is.

Geef hem wat krediet, om dit te verwerken

sqfqsfq
11 januari 2010 16:23

tis al wel ff geleden en al op het vrt nieuws en in terzaken geweest … maar ale.

het ergiste zijn nog de youtube commends die bij de youtube versie van dit filmke staan.

of misschien nog erger, dat dit een van de weinige -als niet enige- noemenswaardige wapenfeit van de senaat is. want we horen er alleen maar van als er een (zittend) senator een boek erover schrijft -want ja daar hebben ze de tijd voor-, of er *een minister* met zen zatte kloten voor een quasi legen senaat wat woordenbrij komt opratelen.

tis oprecht triest, tis zo hervormt dat het eigenlijk amper nog iets doet, maar afschaffen hebben we het lef ni voor.

Flipper
11 januari 2010 16:43

Veel interesse was er ni voor dit onderwerp, zitten amper een dozijn vertegenwoordigers in de zaal. een echte klucht waar gewoon mee gelachen wordt. Waar is de tijd van ernstige vertegenwoordigers???? onze belastingen worden gebruikt om te zuipen en komisch theater te betalen. Echt geloofwaardig is em ni maar em praat wel BEETJE verstaanbaar brabbel vlaams hahahaha.

Conspiracy
11 januari 2010 17:31
medionbox
11 januari 2010 18:34

das gewoon die keirel zijn manier van klappen, al diejen heisa daarrond…. –‘

Bert
11 januari 2010 18:52

Die gast is gewoon elke dag zat dus praat hij steeds zo …schandalig dat zo iemand onze pensioenen moet regelen.

Pieter
11 januari 2010 19:35

Was da nu voor bullshit. Die man is helemaal niet dronken. Het is de enige die zich teminste verstaanbaar probeert te maken in het Nederlands. Ik wil een hoop Waalse politici hem het gerust zien nadoen ..
Ok, zijn vertoning komt ludiek over , maar het is de media die er voor zorgt dat het in een slecht daglicht wordt gesteld in zowel onze maatschappij als die van het buitenland.
Als ge zelf graag meegaat in die heisa en die man mee afbreekt zijt ge al minstens even simpel als ge hem afschilderd.

Over de Crem die zich overal misdraagt , binnen en buitenland wordt niks gezegd, terwijl hij nog een hele graad erger is ..

Simpele mensen dat ge zijt ..

Frik Spec
11 januari 2010 19:40

Hilarisch! Ik zie geen enkel verschil tussen hem en andere parlementari?rs, ze lullen allemaal even hard. Daerden for president!

stimpie
11 januari 2010 20:48

ons land faalt de laatste jare wel uitzonderlijk hard

12 januari 2010 11:44

stimpie, het mag misschien een man zijn die graag een pintje drinkt, maar Daerden is wel een van de meest bekwame ministers die er momenteel zijn op federaal niveau..

Flipper
12 januari 2010 20:12

De meest bekwame? ja wablief, ge moet da bezig zien, misschien is hij op u niveau ja, dan is alles goed. krijgen ze ook bier bonnekes als ze zat in den auto stappen?

x
14 januari 2010 16:31

diejn remix is wel super, als em zo met z’n handjes zwaait :p

en mjah hij heeft altijd al op die manier gesproken, tis misschien eens beter als hij het met een goed humeur doet?

die mens heeft een strontjob, kzou het niet in zijn plaats kunnen doen, en de beste stuurlui staan aan wal eh..

Lotte Pendragon
18 januari 2010 17:42

“(…)Bovendien heeft Daerden volgens zijn tegenstanders de senaat en de Belgische politiek belachelijk gemaakt.(…)”
En Leterme dan? En al die lege stoelen in de senaat? Tijdens zijn speech reageert niemand op het feit dat ie zogezegd dronken zou zijn. En, wat erger is, niemand van al die criticasters heeft geluisterd wat ie zei! En Lambert zijn antwoord is toch nogal duister…
De dossierkennis van Daerden is fenomenaal, zijn kiezers zijn met velen en vergeet niet, die man is al 70 jaar! Liever een grappige Daerden dan politici die de Maddens doctrine hanteren, want dat zijn de echte verraders van de staat!

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP