In Nederland is nogal ophef aan de gang over de website “Stopkindersex” die foto’s en adressen van pedofielen publiceert. De website is in de Verenigde Staten gehost om de Nederlandse privacywetgeving te omzeilen.
Hoofdofficier van justitie in Zeeland, Diederik Greive, geeft aan niet blij te zijn met de internetsite. ,,We hebben de schandpaal een aantal eeuwen terug afgeschaft en die wil ik niet graag terughebben.’’ En op de forum zijn al verhitte discussies ontstaan.

t-e-a-r-s

7 reacties op Nederlandse pedofielen aan de schandpaal

lullo
7 februari 2009 16:21

Niks op tegen, dat ze pedofielen op die manier aanpakken. Maar ze zullen maar eens uw naam en adres voor de “joke” op die website werpen.

pedohater
7 februari 2009 18:11

nu nog één zo’n site voor de belgen

Naam
9 februari 2009 00:22

Niet alle pedofielen zijn zoals dutroux. Het is niet dat ze graag kinderen zien dat ze ook daadwerkelijk kinderen verkrachten.
Laat die mensen nu eens met rust.

sniper
9 februari 2009 15:52

Naam door zo mensen als gij blijven die monsters rond lopen. als ik het voor zegen zou hebben kregen die mensen rust 10 meter diep onder de grond

Naam
10 februari 2009 23:53

Dan moogde gij heel veel mensen begraven.

thomislav
11 februari 2009 17:03

Goed ik help mee en we starten met die pedofiele naam hier

Jaseox
12 februari 2010 15:03

@ thomislav : ik help ook mee @ Naam : de gene die daar aan denkt of zelfs het lef heeft om daar over te praten is gewoon dom.. en dan ben jij er zelf 1 omdat als je het zo verbergt door die andere pedofielen een ” andere naam te geven, dan wie ze werkelijk zijn ” komt erop neer dat jij jezelf schaamt voor wie je bent en geen problemen wil krijgen,, dus ” naam ” jij bent pedofiel !

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP