LivingColors

[VIDEO] LivingColors. Licht, zo is onomstotelijk bewezen, beïnvloedt het gevoelsleven van mensen. Kleur je wereld dus met licht. Na het selecteren van je kleur, kies je stijl, gevoel en gelegenheid om LivingColors te ervaren. Een intiem etentje in een warmrode gloed, een uitbundig feestje in heldergele tinten of verkoelend blauw op een klamme zomeravond: de vier high power LED’s van LivingColors kunnen zo’n 16 miljoen kleuren in verschillende intensiteiten op wand en/of plafond schijnen.

De keuze is makkelijk te maken: je hoeft je vinger maar over de speciaal ontwikkelde kleurencirkel van de unieke afstandsbediening te bewegen en het licht verandert in elke gewenste kleur. De lamp ziet eruit als een soort glazen bol met een spot erin. LivingColors kan worden geplaatst op een kastje of gewoon op de vloer en de kleurenverlichting kan op alle mogelijke plaatsen in het interieur gericht worden. Het beste effect wordt natuurlijk verkregen op een witte muur of plafond. Nog niet bedoeld als primaire lichtbron, maar wel als sfeermaker. LivingColors brengt oneindig veel kleuren binnen handbereik waardoor je op elk moment de sfeer in je huis kunt aanpassen aan je gevoel. Creëer de kleur van je dromen en geef je huis elke dag een andere kleur. Voortaan zul je licht ontdekken op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Uit onderzoek dat Philips heeft laten uitvoeren, blijkt dat in elk land blauw de favoriete kleur is. In veel landen is paars de nummer twee.

Roze: verzacht, stemt vriendelijk
Geel: vergroot, maakt je vrolijk, geeft je energie;
Oranje: maakt vrolijk, beveelt, stimuleert eetlust en conversatie en liefdadigheid;
Rood: stimuleert, dramatiseert, concurreert, symboliseert;
Groen: brengt in balans, normaliseert, verfrist, moedigt emotionele groei aan;
Paars: maakt comfortabel, spiritueel, creëert mysterie en bevordert intuïtie;
Blauw: ontspant, verfrist, geeft rustige en vredige stemmingen.

In tegenstelling tot het showroom model kan het niet vanzelf van kleur veranderen. Er zit dus geen random mode op. De livingcolors lamp verbruikt ongeveer 15 watt. En heeft een Lichtsterkte van ongeveer 120 lumen. Op de LED lampjes heb je 4 jaar garantie en op de lamp zelf 1 jaar. OffiCiële website

[youtube wqx6pvT0zaA nolink]

[youtube 9VzaRjYrdgE nolink]

[youtube rCyJ1xnGRKE nolink]

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP