Poster: Avatar

[VIDEO] Avatar is de aankomende film van de Oscar-winnende regisseur James Cameron (The Terminator, Aliens, The Abyss, Terminator 2: Judgment Day, Titanic) die reeds 10 jaar in ontwikkeling is. Het verhaal draait om de verlamde oorlogsveteraan Jake die op de jungleplaneet Pandora land, waar veel exotisch leven aanwezig is. De planeet wordt bevolkt door de Na’vi, een mensachtig volkje met een eigen taal en cultuur. Hij wordt een ?Avatar?, een menselijke geest in een buitenaards lijf. Jake krijgt zo de leiding over de planeet, maar komt samen met andere aardbewoners tegenover de Na’vi te staan.

Cameron wil met “Avatar” een mythisch niveau van verhaalvertelling bereiken. Het verhaal schreef hij elf jaar geleden en gold lange tijd als een van de beste ongeproduceerde scripts in Hollywood. Voor de verfilming wil de regisseur gebruik maken van fotorealistische computeranimaties. Hiervoor liet hij een aparte studio bouwen waar hij Peter Jackson (Lord of the Rings) en Steven Spielberg hun gang laten gaan met de modernste digitale 3D technologie die voorhanden is. Daarmee wordt de film zo hightech, dat de meeste theaters apparatuur aan zullen moeten schaffen om Avatar in 2009 te kunnen vertonen.

De acteurs Sam Worthington, Zoe Saldana, Michelle Rodriguez en Sigourney Weaver spelen in de film. De film gaat vermoedelijk $190 miljoen kosten. Opnames zijn al begonnen in Los Angeles en in oktober zal de crew verder filmen in Nieuw-Zeeland. De film komt pas in 2009 uit maar een premi?redatum is al bekend: 22 mei 2009.

AVATAR Fan Trailer

Trefwoorden: , , , , , , ,

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP