De KvW (Keuringsdienst van Waarde) is tijdens een onderzoek naar lamsd?ner kebab gestuit op een broodje dat honderd procent varkensvlees bevatte. De programmamakers lieten het DNA uit het vlees van broodjes kebab analyseren in een laboratorium. Terwijl alle broodjes verkocht werden als lamsd?ners, maakte slechts ??n verkoper deze belofte waar. Zijn broodje bestond daadwerkelijk alleen uit lamsvlees. Bij de helft van de onderzochte broodjes bleek sprake van een mix van rundvlees en lamsvlees. De inhoud van de andere broodjes bestond volledig uit respectievelijk rundvlees, kip of kalkoen. In deze aflevering van de Keuringsdienst uitgebreid aandacht voor dit pikante onderwerp.

Get Microsoft Silverlight

Voor het (her)bekijken van “uitzending gemist” wordt gebruik gemaakt van de Microsoft Silverlight techniek. Microsoft Silverlight is de nieuwe tegenhanger van Abode Flash. Het biedt animatie, media en user-content interactie aan voor de webbrowser. Om Silverlight te kunnen gebruiken moet een plugin van 1 Mb worden ge?nstalleerd. Wanneer de plugin niet aanwezig is, kan deze direct worden ge?nstalleerd. De installatie duurt hooguit 20 seconden.

www.silverlight.net

Trefwoorden: , , ,

3 reacties op Reportage: varken in lamskebab

wsh
23 januari 2010 19:00

Interessante reportage!
Sowieso is het oneerlijk van de verkopers die een mix verkopen en het adverteren als 100% lamsvlees, maar daar kan ik nog mee leven.
Die van 100% varkensvlees was gewoon schandalig.

Ze mogen zo’n test ook eens hier in Belgi? uitvoeren.

x
23 januari 2010 23:01

ze hadden diejn van 100% varkensvlees ne varkenskop moeten brenge :p

tis idd wel interessante reportage, meer van zo’n dinge

Flipper
24 januari 2010 01:09

Bedrog gebeurt bij 90% van onze beenhouwers ook. De harde concurentie zorgt voor daling van de kwaliteit. Maar varkensvlees verkopen voor lams???? 1, dat ruik je en 2 dat proef je. En maar zeiken van ons geloof dit, ons geloof dat,… allemaal zever, kassa kassa, meer is da ni. Als alahtje dit weet dan kunnen ze hun 1000 maagden vergeten vrees ik. Gelukkig zijn ze allemaal ni zo.

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP