Sekspop

[TEKST|LINK] Een 39-jarige onderneemster uit Veenendaal (NL) denkt een gat in de markt te hebben geslagen. ?Het is de bedoeling dat de mannen hen helemaal niet meer zien als een pop, maar als een echte vrouw.”, vertelt Sandra. Call4Doll oftewel: ‘Bel voor een pop’ doopte ze haar bedrijfje. “In het verleden werkte ik als gastvrouw in een huis van plezier. En tegenwoordig breng ik mannen via telefoonseks het hoofd op hol. Maar het werd weer eens tijd voor iets anders.

“Ik denk dat ik de eerste ben in Nederland die deze peperdure siliconenpoppen verhuurt. Ze kosten 7000 euro per stuk en worden speciaal in Amerika op bestelling gemaakt. Ze zien er heel realistisch uit, zijn mooi aangekleed, hebben een aluminium geraamte waardoor je ze in alle standen kunt zetten en de dames kunnen een gewicht van maximaal 200 kilogram hebben. Ideaal voor elke man! Bovendien zijn ze geur- en smaakloos, hebben we ze in verschillende uitvoeringen en je kunt de tong verwijderen”, lacht Sandra veelbetekenend.

De gelijkenis met een ‘echte’ vrouw is treffend. De verlegen blonde verpleegster Wendy, de wulpse stewardess Jessica en brunette Carmen kijken ons smachtend aan.

?Onze poppen verhuren we voor 125 euro per uur. Je kunt er ook eentje voor twee uur krijgen, kost je 175 euro. Overigens zou ik dat laatste doen, want je bent best veel tijd kwijt om een pop in een andere positie te verstellen. We komen ‘m gratis brengen en halen, tenzij je verder dan 50 kilometer van Veenendaal woont. Dan komt er 20 cent per kilometer bij.”

Hoe zit het met het schoonmaken? Want Wendy, Carmen en Jessica worden immers telkens opnieuw gebruikt door andere mannen. “Geen enkel probleem”, bezweert Sandra. “De klant dient zelf de ergste rommel op te ruimen. Wij halen de pop daarna op en dan wordt ze hier onderworpen aan een grondige inspectie- en reinigingsprocedure. We hebben speciale handschoentjes en desinfecteringsmiddelen. Bij ons loop je echt geen soa op. In Amerika hebben ze zelfs speciale poppendokters die de dames na veelvuldig gebruik weer oplappen.

www.call4doll.nl
Ze komen allicht hier vandaan: www.realdoll.com.

(bron: telegraaf.nl)

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP