mirror_sh.jpgOm je aap te verschieten.[coolplayer width=”420″ height=”350″ autoplay=”1″ loop=”0″ charset=”GBK” download=”0″ mediatype=””]


[/coolplayer]

18 reacties op Spiegeltje, spiegeltje

memyselfandi
3 september 2007 19:55

Echt jullie zakken met mafiablog…… word moe van jullie, waar is de oude gebleven, met downloads, en games freee full games etc etc etc jullie waren de weblog

kijk hier nu eens…. “loading”boring, zorg dat het werkt eikels, en jullie kunnen inderdaad niet tegen kritiek, jullie geven aleen wel kritiek ….. ‘-.-

*gaap* mafia blog is going down under………

dit filmpje doet het niet…. duh, das gewoonlijk hier op deze nieuwe kut blog, geef btw de oude template terug, echt deze is zo standaard en gay, jongens van mafia 1 duidelijk bericht, we want mafia back…..

en donder a.u.b. op met die noob slogan “Omdat zattevrienden sucks…” jullie hadden het tijdelijk gewijzigd, zo zie je maar weer elke vernieuwing is niet beter…. jullie hebben al meer comments gehad he, over die schijt slogan….. wie is het er met mij eens???…….

ik wacht op de vertrouwde mafiablog…

R.I.P. Mafiablog…..

en wees niet zo laf door me te bannen… (je kan veel met proxy :D:D) , omdat ik de waarheid spreek, en jullie niet tegen kritiek kunnen…..

Fin…

Bieme : Welke onnozelaar ben jij eigenlijk. Ben je niet tevreden met MAFIA gaat dan ergens anders gaan spelen. Of ben jij zo iemand die van die boze lezersbrieven schrijft. Heb je commentaar post het dan via mail en wees niet zo laf om dit in reacties te posten. Reacties die off-topic zijn worden systematisch verwijdert. Bezoekers hebben geen enkele boodschap aan zulke onnozele opmerkingen zoals hierboven. Blijf dan liever weg.

Selphis
3 september 2007 20:41

tja, ik kan niet anders dan memyselfandi gelijk te geven

What happened to Mafia???

R4VEN
3 september 2007 20:54

Ik ben het met je eens en ik heb het zelf ook wel eens een paar keer opgenoemt in het verleden. Het is waar wat “memyselfandi” hier schrijft, ik ben al jaren een trouwe mafiablog lezer maar steeds vaker klopen de links niet of het bekende “Loading” gaat niet meer van je scherm.
De harde aanpak van Mafiablog tegen kritiek klopt ook, maar zijn al iets milder geworden. Maar vrijheid van mening vind ik persoonlijk een kostbaar goed en moet niet aan gesleuteld worden. Laat Mafiablog maar aan de trouwe lezers bewijzen dat ze beter willen en kunnen, begin met de vrijheid van andermans mening en leg jullie eigen kritiek er niet zo dik boven op al het jullie eens niet aanstaat. En mafia als je beterschap beloofd kom het dan eens na …

1²³
3 september 2007 21:06

R4VEN opgenoemD met een Dee en beloofT met een Tee.

Als ik het me goed herinner kreeg Bieme een waarschuwing van hogerhand over de warez enzo.
Ik kan goed begrijpen dat de jongen nu liever filmpjes post dan een boete te moeten betalen (ofzo.)
Maar ook ik moet bekennen, het niveau is wat gezakt.

memyselfandi
3 september 2007 21:08

ty guyz

R4VEN
3 september 2007 21:36

Ja het was te verwachten en helaas is het ook nu weer zo, er is altijd een leraar nederlands die het leest. Ik hoef mijzelf niet te verdediging voor mijn dyslexie, maar ik vind het wel jammer dat het zo moet. In 9 v/d 10 forum staat het bom vol met foute afkortingen en schrijffouten en ik schrijf wat en krijg dit op mijn dak ? Kerel jij heb tijd te veel of doe je dit op elke site en forum ?

ikke
3 september 2007 22:16

Tijd om een nieuwe site te zoeken, er zijn er genoeg. Wedden dat er steeds meer mensen dit denken? Wel ik ben het nu ook aan het denken.

WIM
3 september 2007 23:17

ja bieme heeft de politie al is aan zijn deur gehad omdat hij bepaalde links online had gezet.
En het is te begrijpen dat hij er dan mee gestopt is er staan zware straffen op het sharen van software,games,…

En deze blog is goed door de posts over speciale stuf. Als je dan toch warez wilt ga dan naar phazeddl.com

Oude Wijze
4 september 2007 00:43

Jullie zijn een stel zageventen. Als je het beter kan: doe het dan zelf. Ik vind dit een aangename blog die ik minstens 1 keer per dag bekijk. En ja, er kan al eens iets mislopen, is dat nu zó erg?
Je vindt hier inderdaad geen illegale zaken meer, maar dat vind je op zattevrienden.be ook al lang niet meer.
Deze blog is er puur per entertainment, en die opdracht vervult hij met glans.

Makers van deze blog: laat jullie niet ontmoedigen door een stel zageventen met analfabetische trekjes. Heel veel mensen (zoals ik) lezen en zijn tevreden, maar posten dat niet (behalve deze kleine uitzondering dan).

Tjah
4 september 2007 00:48

alsget zoveel beter kunt … doedet dan zelf. man man man, het leven is meer dan weblogs zenne !

Alst u gewoon nie aanstaat, keert dan gewoon niet terug naar deze blog. Wss heeft die “bieme” gewoon geen zin om er “teveel” tijd in te stoppen me zo’n mannen of jongens gelijk jullie die gewoon door memmen van “blablaba boohooo im crying”

respecteer gewoon zijn werk , meer nie ….

Tjah
4 september 2007 00:49

oops, oude wijze :p we zeggen praktisch hetzelfde

na de eerste 4 reacties ofzo te hebben gelezen was ik het moe van hun gezaag

oude wijze:: ge hebt gelijk man !

ari
4 september 2007 07:31

jongens ik geef “memyselfandi” gelijk!

en btw… jullie hebbe waarschijnlijk tijd teveel, door iemand zijn typkunsten af te kraken ….

Vit
4 september 2007 10:38

Mafia is the best !!!!!

Ow btw Zattevrienden sucks big time .

ElJorno
4 september 2007 16:25

Mafia blijft goed, wees blij dat er iedere dag nieuwe posts zijn!

En een beetje spelling kan geen kwaad…

1²³
4 september 2007 16:34

Noem het beroepsidiotie, R4VEN, maar ja ik doe het hier en daar. Wees blij dat ik me (vaak) inhou maar deze fouten smeekten me om gecorrigeerd te worden.
En een foute werkwoordsvervoeging heeft niks te maken met dyslexie.
(ps. De fouten in je nieuwe post heb ik door de vingers gezien.)

metalman
4 september 2007 20:25

…Het is misschien maar een detail , maar hier heeft al meermaals een oproep gestaan om nieuwe medewerkers in te lijven . logisch gezien zijn ze dus bij maffiablog niet met zoveel volk . Verwacht dus ook niet dat ze hier een ” best of the internet ” gaan neerzetten . Als je zelf te lui bent om het internet af te speuren , geef dan ook geen kritiek op het werk van andere mensen . Als je zelf denkt het beter te kunnen , post dan in de commentaren even je eigen blog , dan zullen we die ook eens keuren ! Ikzelf surf dagelijks naar meerdere blogs , ja ook naar zattevrienden , maar ik zaag dan ook niet constant in de reacties : bwaa repost , repost … Heb gewoon een beetje respect voor de hobby van andere mensen . Als je trouwens zelf betere posts hebt , mail dan gewoon even wat filmpjes , weetjes , foto’s of links naar één van de admins , zo komt er eens iets nieuws op de blog ,zo hebben we er allemaal wat aan en zo doen ze het bij zattevrienden ook .

aan het maffia-team ,

Blijf gewoon verder doen , probeer wat korter op de bal te spelen , en hou de comments clean van zageventen !

GRTZ

The MetAlMaN

Beusi
5 september 2007 17:32

Hup metalman hup! Laat mafia niet in zijn hempie staan! Als je zit te zeuren over warez ga je maar is software of games kopen:S

Sorv4hr
5 september 2007 18:04

Yep, ik kan alleen maar metalman gelijk geven.
Indien je “betere dingen” wilt zien ga dan ofwel op een ander of werk actief mee aan deze blog door Bieme wat links te sturen e.d.

Wees gewoon blij dat ge deze blog kunt bezoeken dus breek hem niet af.
Wat opbouwende kritiek mag altijd maar dit is niet meer opbouwend..
Breng zelf naar voor welke verbeteringen je wilt zien, als je bv. een mooie skin hebt gezien, stuur hem door; stuur links naar grappige filmpjes door (maar zie dat het geen repost is want anders krijg je de zageventen tegen die nu aan je kant staan)

Doe iets nuttig met de tijd die je nu verspilt door maar te klagen en te zagen!

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP