Telepathie

[LEESVOER] Garnalen die voelen dat soortgenoten levend gekookt worden… planten met ‘woede’ gevoelens… Is dit een bewijs voor telepathie? Onderzoek wijst uit dat er wel degelijk telepatisch contact bestaat tussen dieren en planten.

Onderzoek naar telepathie in de Sovjet Unie
In het midden van de vorige eeuw zijn in de Sovjet Unie uitgebreid onderzoeken gedaan naar het bestaan van telepathie, onder andere ook met dieren en planten. Zo werd er bijvoorbeeld een experiment gedaan met garnalen en planten.

Telepatisch experiment met planten
Twee planten zijn naast elkaar in dezelfde kamer gezet, ??n met en ??n zonder elektroden. Men liet twaalf mensen, de een na de ander binnenkomen. De laatste persoon had een bijl bij zich en hakte de plant zonder elektroden in stukken. De plant met de elektroden deed de wijzer waanzinnig uitslaan. De volgende dag liet men dezelfde personen maar in een andere volgorde opnieuw de een na de ander binnen bij de overgebleven plant, waarbij de elektroden nog aanwezig waren. Op het moment dat de man die de andere plant had vernietigd binnenkwam sloeg de wijzer nog sterker uit de vorige dag. De plant voelde dat dit de moordenaar van zijn soortgenoot was.

Telepatisch experiment met garnalen
Men had hiervoor een zeer dikke cementen muur tussen twee kamers geplaatst. En aan beide kanten van die muur bevond zich een waterbassing met levende garnalen. De garnalen van het ene bassing kregen elektroden op en daarna werden die aan de andere kant van de muur in kokend water gegooid, zoals bij de bereiding van garnalen in de keuken gebeurd. Op datzelfde moment sloeg de wijzer van de elektroden van de garnalen in de andere kamer waanzinnig uit. Zij voelden dus op telepatische wijze wat er met de garnalen in het kokende water aan de hand was.

Jaren later zijn er ook in Nederland proeven met mensen gedaan met postieve resultaten die echter door de wetenschap nog niet als zodanig werden geaccepteerd. Momenteel is door de wetenschap aangetoond dat er wel degelijk DNA-strengen bestaan en dat is tevens een bewijs dat telepathie mogelijk is.

(bron: wetenschap.infonu.nl)

Trefwoorden: , , , , , , ,

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP