Tekst: Hoewel Arnold Schwarzenegger (foto) al een tijdje werkzaam is als gouverneur, is hij voor velen nog altijd d? Terminator. Maar nu hij in de politiek zit is filmproducent Warner Brothers op zoek naar een nieuwe futuristische vechtmachine. Er wordt namelijk gewerkt aan een vierde Terminatorfilm. Geruchten gaan dat Vin Diesel (foto) Arnold gaat opvolgen. Met deel vier willen ze in Hollywood tevens aan een compleet nieuwe Terminator-trilogie beginnen.

Na Terminator 3: Rise of the Machines verruilde Arnold Schwarzenegger zijn acteurscarri?re in voor eentje in de politiek als gouverneur van de staat Californi?. Nu er ver gevorderde plannen zijn voor deel vier, met de titel Terminator Salvation: The Future begins, moet er worden gezocht naar een nieuwe Terminator. Vin Diesel (Triple X) wordt genoemd als mogelijke opvolger van Schwarzenegger. De producenten hebben in het scenario wel een gaatje open gelaten voor een mogelijk cameo-optreden van ?The Governator?, afhankelijk van zijn agenda.

Naast de bekendmaking van deel vier praten ze bij Warner zelfs over het begin van een compleet nieuwe trilogie. Deel vier, vijf en zes zouden een heel ander karakter moeten hebben dan de eerste drie films, waarin de voornaamste gebeurtenissen zich in het heden afspelen met af en toe een toekomstflits. De nieuwe trilogie zou zich hoofdzakelijk in de toekomst afspelen, waar machines en robots over aarde en mens heersen.

Over de cast is officieel dus nog niets bekend. De regie is ook nog niet bekend, wel gaan er geruchten dat dat mogelijk regisseur Mc G (foto) (Charlie?s Angels) wordt.

Veel onzekerheden en speculaties dus nog. Wat wel bekend is gemaakt door de de producent: zomer 2009 moet de vierde Terminatorfilm de Amerikaanse bioscopen gaan veroveren.

Bron

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP