nullEen toeschouwer gooide op de lokerse feesten een drankbekertje naar het hoofd van de Amerikaanse hiphopsuperster The Game…daarop kreeg hij een paar klappen van z’n bodyguards.Lees meer hier of bekijk het filmpje[coolplayer width=”420″ height=”350″ autoplay=”1″ loop=”0″ charset=”GBK” download=”0″ mediatype=””]

[/coolplayer]

38 reacties op The Game op de lokerse feesten

aaaaa
14 augustus 2007 17:06

the game fucking lozer zoals hij zit te vertellen van com on stage.

stijn
14 augustus 2007 17:08

Die worden stoerder met de dag ! *kuch*

sdfgh
14 augustus 2007 17:18

mja man hip hop loozers.

khoop dat die kerel klacht neerlecht voor slagen en verwondingen.

Dan kan de organisatie volgend jaar nog eens nadenken voor dat ze dat prul op de affiche zetten.

geef mij maar /dev/urandom voor die rommel. En dan het showventje uithangen voor een publiek van klein kindjes. Kwil hem het is zien doen op werchter vlak na een optreden van metalica.

azer
14 augustus 2007 17:22

ochja, part of the show zekers
gelijk Akon die dan de gast opt podium roept om em er dan terug af te gooien

Download
14 augustus 2007 17:22

Asshole na zen “speech” zou ik zeker een fles naar zen kop gooien.

suspect
14 augustus 2007 17:43

grote bekk eallemaal pusys

14 augustus 2007 17:50

no wonder da sommige moslims nen jihad op amerika uitroepen:o

Sydephex
14 augustus 2007 17:50

Mja toch zou ik jullie face to face willen zien staan met The Game, dan zou het ook al heel wat minder zijn.
Is jammer dat hip hop mainstream is geworden en dat mensen denken dat die fakers die ze op tv zien echte representatives zijn voor de hip hop music.
Iemand zoals The Game zou ik liever niet alleen tegen komen op straat, die heeft al wat meegemaakt.

14 augustus 2007 17:51

ik zie niets van het moment dat er gegooid werd :s of gaat het zodanig rap?

X
14 augustus 2007 18:36

Wat wil je: zo’n homo!

Mr. Cole
14 augustus 2007 18:40

@Angel: Daar heb ik ook niets van gezien.

@Sydephex: en omdat die al wat heeft meegemaakt mag hij de klootzak uithangen ofwa? Als ik de geluidsman was, had ik de knopjes dichtgedraaid. En je uitspraak: “Mja toch zou ik jullie face to face willen zien staan met The Game, dan zou het ook al heel wat minder zijn.” is al helemaal belachelijk. Ik zou nooit tegen wie dan ook een grote bek opzetten of er tegen willen vechten, maar dat is nog geen reden dat iedereen op mijn kop moet komen kakken.

@sdfgh: “Dan kan de organisatie volgend jaar nog eens nadenken voor dat ze dat prul op de affiche zetten.” -> Groot gelijk

Maar uiteindelijk, wat voor een lozers er ook op het podium staan, er drankbekertjes naar smijten vind ik maar belachelijk. Zo heb ik Tom Barman het op Leffinge Leuren ook al eens weten aftrappen (maar dan wel zonder eerst wat motten uit te delen).

azer
14 augustus 2007 19:11

askik over straat loop en der gooit iemand iet achter m’n kop, dan zou ik het ook nie gewoon laten zu .. aske hem aan kan natuurlijk

bij een optreden ist ook vrij zwak om zoiet te doen

MD
14 augustus 2007 19:19

geef sydephex wel gelijk:”Mja toch zou ik jullie face to face willen zien staan met The Game, dan zou het ook al heel wat minder zijn.” : als ze achter hun pc een comment typen voelen ze zich wel ‘groter’ dan in het echte leven.

@Mr.Cole “maar dat is nog geen reden dat iedereen op mijn kop moet komen kakken.” mensen gaan niet op je kop beginnen ‘kakken’ als jij ze in de eerste plaats niet iets misdaan hebt (zoals een bekertje naar iemand zijn hoofd smijten).

Jan Geert
14 augustus 2007 20:57

Mag die bodyguard hem zo wel slaan?

Aanklagen die zooi, in amerika ben je zo rijk met zulk bewijs. Doe gewoon een nekband om en ga naar een louche arts die je klachten een beetje oppept en voilla.

Oh btw ik wil the game best wel een keer in een donker steegje tegenkomen, met zijn body-building spieren en zijn nep hood achtergrond. Die kerel kan vast niet eens vechten.

sdfgh
14 augustus 2007 20:57

o police.

tis niet omdat em zozegd sterker is, dat ik wat hij doet moet goedkeuren. Van die achterlijke comments, van als em “face 2 face” staat dreigende taal te uiten?

Beker -> twee bodyguards er opafsturen ? wow kei stoer op zich al.

En tis hier precies een rechtzaak, de jongen heeft zogezegd een moeilijke jeugd gehad, dus tis allemaal ni zo erg wa em doe?

fcol, hip hop crap. dat ze hun eigen dan maar wat gaan amuseren op hun west side.

En dat america is wat werkt aan zijn sociaal vangnet; dan moet niet elke kerel die niet elke kansarme zen eige late neerschieten om wa op de ladder te klimmen.

alex
14 augustus 2007 21:06

Biggest LOOSER ever!

14 augustus 2007 21:17

Uuhm… die kerel is echt ziek hoor, die wil je echt niet tegen komen. Die vecht niet met je, maar jast gewoon een kogel in je maag en maakt er vervolgens een rap over en wordt vervolgens nog rijker. Praatjes makers….

Crovax
14 augustus 2007 22:08

Wow hij is wel echt heel stoer , met 20 man op da podium te staan en zeggen “kom maar op t podium”nou nou … ook al heeft tie wat mee gemaakt wil niet zeggen dat tie geen klappen kan beuren …. psss , nou ik zou m best alleen op straat 1 vs 1 tegen komen hoor … zielig persoontje dat t daar staat

Mr. Cole
14 augustus 2007 22:22

@MD: alles lezen wat ik schrijf.

De kerel die het bekertje smeet is een eikel en die mannen op’t podium zijn nog grotere eikels.

WC-Poëet
14 augustus 2007 23:37

Op wercher was hij op zijn minst even geniaal. Dan had hij een aantal flessen drank laten vullen met appelsap, waarna hij die met veel show in zijn vuil bakkes goot. Daarna, natuurlijk, gingem flink vozen over hoeveel alcool hij wel nie kan verdragen

Het optreden duurde trouwes maar 20 minuten van de 50..

Hoera voor The Game!

“The world needs wannabees, so (hey, hey)
Do that brand new thing!”

Gerard
15 augustus 2007 08:55

Die sukkel heeft de hersenen van een 13-jarige…
1 tegen 1 zonder wapens mag ie gerust afkomen dan breek ik em in twee, heaumeau dat ie rond loopt

Gibson
15 augustus 2007 09:12

“flikker”

customer1
15 augustus 2007 11:26

iedereen kan toch fel doen age bodyguards hebt?
die neger kan op zijn alleent hier ni es een dag overleven…
gangsta? hell no….

azer
15 augustus 2007 12:49

tss, met ulle stomme comments allemaal
moogt zeggen van z’n IQ en z’n zeverpraat wa ge wilt

mor as ge em tegenkomt
http://www.nndb.com/people/537/000108213/the-game-1-sized.jpg
gaat ge rap weg zijn

en wees gerust dat die gasten weten hoe dat ze moeten vechten

15 augustus 2007 15:46

lmao, precies allemaal stoere ventjes hier..

Bompa
15 augustus 2007 20:14

lol ik wil wel face to face staan met diene zwart zak em zal rap een hoopke stront zijn

Gerard
15 augustus 2007 20:22

@ DookiE:
Jazeker laat em maar komen!!
The Game Family VS Mafiablog
Dan zal em rap een toontje lager zingen

Patje
16 augustus 2007 11:48

Ah ja…zoals hem lopen er wel 10.000 rond in Amerika. Zo spreken ze zelfs tegen de flikken in de States. Daar krijgen ze wel een pak rammeling…hier kruipen ze met hun staart tussen de benen in de combi.
Had ne goeie flik dat gezien op scherm terwijl hij van dienst was, dan had hij die bodyguards met een paar collega’s ook maar eens meegenomen samen met de “gooier”, maar om de kalmte te bewaren mogen ze weer eens niks doen en later pas een PV’tje opstellen…typisch Belgisch zeg maar. (Waar is den tijd van de goeien ouwen Rijkswacht naartoe :))
Soit…als em zo stoer is, dat hij de volgende keer zelf er naartoe stapt…de janet.

joa
16 augustus 2007 18:04

Ge moet allemaal niet zeveren. Die Turk of Marokkaan heeft echt gesmeten, ik stond vlak bij. Ik praat geweld niet goed maar als ge zelf op het podium zou staan zou ge het ook doen. Of gaat ge daar blijven staan en doen of er niks gebeurd is. Of de show stoppen en de avond voor de rest van de ECHTE fans om zeep helpen.
Als ge opgroeit in een van de ergste getto’s van Amerika waar er niks als drugs, geweld en bendes zijn zult ge voor minder niet op uwe kop laten schijten.
The Game is slimmer als dat om zelf te kloppen en daardoor niet meer te mogen touren of zo, die gasten worden daarvoor betaald.
Ik raad jullie allemaal eens een echt concert van The Game aan of een andere rapper. Waar iedereen voor hetzelfde gaat en iedereen respect heeft voor elkaar. Heb hem al 2 keer gezien in Amsterdam en Snoop en Diddy in Brussel en daar wordt alleen maar gesmoort en gefeest.
CONCLUSIE: Die kerel doet het zeker geen tweede keer en zou beter eens wat meer naar Hip Hop luisteren of over lezen zodat hij leert wat RESPECT is. En de volgende keer raad ik hem aan gewoon naar huis te gaan als het hem niet interesseerd. Ik vond die WANNABE leki ook barslecht maar ik zal mij daarvoor niet verlagen om een beker te smijten.

BLACKWALLSTREET 4 LIFE GGG-uNot

Mr. Cole
16 augustus 2007 18:19

Dus dat ‘respect’ waar ge het over hebt, moet ge hebben voor mensen die op (belachelijke) mensen hun smoel (laten) slaan. Leuk. Heel leuk.

En NEE, ik zou dat zelf NIET doen en ik heb best wel wat podiumervaring. Ik zou wel kwaad worden, dat zeker wel, maar er zijn nog andere oplossingen hoor.

YankeeWaRRiaH
16 augustus 2007 21:37

ik wil gewoon ff zeggen dat Game het een beetje zelf heeft zitten uitlokken. hij stond daar van op’t podium eerst champagne in de mensen hun gezicht te spuiten.

in holland ofzo mag die kerel al geen optredens meer geven…

ze zouden die kerel direct van da podium moeten zetten hebben. het enige goeie aan ne show van ‘”The Game” is de mix die de DJ speelt voor dat de ‘artiest” zelf op’t podium komt. Game zelf stelt niet veel voor IMHO

joa
17 augustus 2007 17:43

Wat zou jij dan doen Mr. Cole?
Wie gaat er eerst in de fout? toch niet The Game. en als ge wa fysica kent weet ge dat een actie vraagt om reactie. En over dat respect: Die verdient het respect, zoals iedereen dat verdient. maar als ge geen respect toont (Die gast die zijn drinken niet leeg kreeg) kunt ge ook geen terug verwachten.
Mr. Cole wat zou jij dan doen?

joa
17 augustus 2007 17:47

Die champagne is een deel van de show, dat doet hij overal. En daarbij nog ik was ook aanwezig en die champagne is echt NIET tot bij die gast geraakt dus daaran kan het niet liggen.
The Game is overal nog welkom, buiten mss volgende Lokerse Feesten, ben pas nog in Amsterdam geweest.
Het is zijn “homie” snoop die niet meer welkom was in Engeland

x
18 augustus 2007 02:25

stoere praat hier allemaal op mafiablog
amai zeg

tzijn ier allemaal jean claude vandammes die ier zitten, ahahaha

wa zou jij doen als je een beker naar je toe gesmeten krijgt? ik zou hetzelfde doen als the game!

pff, watjes!!!

strever
18 augustus 2007 18:06

het is allemaal heel stoere praat hier, en terechte reactie vind ik toch persoonlijk. voor plastiek beker te krijgen naar het podium moet ge nog nie iemand fysiek geweld aandoen. Die jongen kan zwaar gezopen hebben, en de jonge gasten die daar rondlopen hebben het allemaal gezien. Via via heb ik ook vernomen dat het mogelijk opgezette boel is. Dit om te bewijzen dat ze echt van the street zijn en hun stoerheid te verhogen. Iedereen weet dat je als bad ass meer verkoopt dan zonder. Je moet dus niet alles geloven wat je hoort en ziet, en zeker niet uit de VS (I love the vs btw)

cheers

player
19 augustus 2007 22:39

ik zou meer bang zijn van die gast die de fles gegooid heeft want the game is een hoer en blijft een hoer niet aleen in amerika maar nu ook in belgie

player
19 augustus 2007 22:42

waarom tonen ze niet dat hij die fles tegen zijn kop heeft gehad veel betaald zeker ik denk zelf dat hij nu gratis kwam optreden de sukkel

lucky
23 augustus 2007 23:28

in tha hood of comton he get popt with a bullet and that’s what it is! hij mag blij zijn dat da het maar was. typ maar es bloodgangs in op youtube fzo! damn…bRaaaattt

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP