Expeditie Robinson 2009

[VIDEO] De elfde editie van ‘Expeditie Robinson’ gaat donderdag 3 september 2009 van start met alleen maar vrouwen. 16 dames tussen 19 tot 46 jaar worden verdeeld in 2 kampen en binden 45 dagen lang de strijd aan met elkaar en de natuur. De eerste verrassing is er meteen ??n met grote gevolgen: al na 10 minuten is na een estafetteproef met als doel vuur te maken, bekend wie de eerste finaliste is. Deze dame kan nooit worden weggestemd en hoeft het alleen nog maar vol te houden tot het einde, 45 dagen lang. Een expeditie op zich… een vloek of een zegen?

Twee andere dames worden door hun kampleden meteen weggestemd als minst populaire kampgenoten… nog voor ze aan het avontuur zijn begonnen. Maar ze hoeven niet naar huis en kunnen wraak nemen: een buitenkansje dat ze met beide handen aangrijpen, elk op hun eigen snode manier. De andere dames zijn gewaarschuwd : de twee verschoppelingen hebben allebei haar op hun tanden.

Zoals dat gaat met allemaal vrouwen op een strand is het al na ??n dag hommeles. In het ene kamp wordt geruzied om het leiderschap, in het andere een complot bedacht om de grootste roddeltantes er meteen uit te werken. Gemene deler dit jaar: geen van de dames neemt een blad voor de mond. Pas als de zon al lang onder is, wordt het stil op de stranden en kan er geslapen worden op bedden van bamboe en palmtakken.

En dan volgt de allereerste eliminatieproef… en daarbij valt de eerste vrouw definitief af. Volgende week wacht de dames een nieuwe wending, alles heeft te maken met de komst van enkele nieuwe Robinsons…: vijf mannen die zich een weg banen door het regenwoud. Indien hun missie slaagt maken zij volwaardig deel uit van de Expeditie.

‘Expeditie Robinson’, donderdag 3 september om 20.40 uur bij 2BE en om 20:30 uur bij RTL 5

Trefwoorden: , , , , , , , , , , , , , , ,

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP