Islam Rising

[VIDEO] PVV-leider Geert Wilders woont op 1 mei 2010 in Los Angeles de premi?re bij van een film die over hem is gemaakt. De documentaire van bijna een uur gaat over het oprukken van de islam, dat volgens hem ten koste gaat van onze vrijheid. De film met als titel Islam Rising: Geert Wilders? Warning to the West is gemaakt door het Amerikaanse productiebedrijf PRB Films, in samenwerking met het Christian Action Network. Wilders vindt het een ?hele eer? dat er een film over hem is gemaakt. Hij heeft er al wat stukjes van gezien. Met die delen was niks mis, aldus de politicus. ?Het is mijn boodschap.? De documentairemakers hebben Wilders ge?nterviewd, maar gebruiken ook veel beelden van toespraken die hij heeft gehouden en tv-interviews met hem.

www.islamrising.com

Trefwoorden: , ,

18 reacties op Trailer: ‘Islam Rising’ over Geert Wilders

Ramses
23 maart 2010 21:48

Niets zo belachelijk als nen ollander die probeert engels te praten … gruwelijk accent …
Over Wilders kan volgens mij ??n ding gezegd worden (en daarmee is dan ook alles gezegd) : hij is zo slim als hij eruitziet …

Jedike
23 maart 2010 22:05

Idd heel snugger is em volgens mij niet. Maar je weet wat ze zeggen van blondjes he . Trouwens is den dienen met zijn snorreke in den tijd niet ook zo begonnen met zijn campagne om oorlog te maken. Het is nen belachelijke mens. Een xenofoob eerste klas zou ik zeggen

23 maart 2010 22:11

Het wordt tijd dat er nog eens enen met een snorreke opstaat, om de islam een halt toe te roepen.

Ik zou zeggen go wilders go…. Maar nen hollander neen, dat is er wat over. Geef me dan maar terug een Duitser.

glenn
23 maart 2010 22:15

als je niets beter weet dan zijn accent aan te vallen wel dan denk ik dat je niet veel slimmer bent dan hem jongens .
ik wil maar zeggen wilders is mijn vriend niet en ik volg hem niet in sommige dingen maar wees nu toch eens eerlijk volwassen en realistisch aub dat is het enige wat ik vraag en dan kan je niet anders dan hem toch gelijk te geven in sommige dingen en wees eerlijk de beelden en uitspraken van de islam liegen er wel echt niet om he ofwel mss????

HENK~!
23 maart 2010 22:44

LOL@ lullo
eneeh. idd een halt toeroepen met die islam.
wilders is nen held, hij staat op voor de vrijheid o.a. dan wil hij een “kopvodde” tax om het straatbeeld van NL weer terug te brengen, en de onderdrukking van de islam vrouwe verminderen. maar neen zeggen de arabieren dan, wij willen onderdrukt worden…. :sleeping:

en wanneer gaan die ogen nouw es open? kijk naar terreur.en extremisme zoals ie zegt wat de islam zegt over joden?dat het varkens en apen zijn… dat is geen racisme dan??? open je ogen.

Jedike
23 maart 2010 22:50

@glenn , wat is het verschil dan wel tussen hem en anderen die staan propaganda te roepen om elkaar kapot te maken ????? Om het even wie die op zulk een manier iets wil bereiken ( en daarmee bedoel ik iedereen en om het even wel geloof) is slecht bezig. Boel maken is eenvoudig, maar oplossing zoeken is heel wat andere koek. Als je een beetje uw geschiedenis/kennis van het geloof zou kennen zou je weten dat de de islam niet de enige is met extreme groepen in zijn rangen. Daar is IEDER geloof schuldig aan, en laat ons zeggen er zijn er die nog veel meer misdaden begaan en begaan hebben. Alleen van die zien we dat zo niet of niet meer, daarvoor hebben we blijkbaar ons oogjes reeds toe gedaan, of we weten het gewoonweg niet.
Het is gewoon propaganda van dienen wilders, hij geeft geen gelijk en op deze manier bereik je NIETS.

Bompa
23 maart 2010 23:03

Eindelijk eens ene die de waarheid ziet. Ze hebben al tijd gezegd WO III is tussen bruin en wit h?. Veel te veel moslims die hier infiltreren in ons “kamp” om ons direct vanbinnen plat te leggen

23 maart 2010 23:26

@Jedike,

Het is uw soort dat ons zo kwetsbaar maakt. Er is geen tussenweg, er is alleen zij of wij. Alleen de sterkste kan overleven, en wij worden van binnenuit kapot gemaakt door mietjes die geloven in vreedzame oplossingen.De mens is geen vreedzame soort, en is dat nooit geweest. Onze westerse beschaving gaat ten onder omdat we ons proberen vreedzaam op te stellen, en daar gaan we aan ten onder. Wij gaan uitgeroeid worden, gewoon omdat we de andere niet willen uitroeien, onder het moto van beschaving.

Frik Spec
23 maart 2010 23:27

@Jedike, jij gaat duidelijk voor de dialoog tssn de partijen. Maar hoe ga je dat klaarspelen met mensen die bij onozele Mohammed cartoons al moord en brand schreeuwen? Wij zijn het juk van de katholieke kerk – met hun inquisitie die ketters op de brandstapel gooiden ontgroeid – en hebben geen zin om dat nog eens opnieuw te gaan beleven. In de Antwerpse binnenstad zijn 58% van de kinderen in het basisonderwijs van allochtone afkomst. Tel daar nog eens 20 jaar bij, dan gaan die kinderen ook gaan stemmen. Er zitten er daar ook tussen die w?l willen studeren en eventueel zelfs een politieke partij zullen beginnen. Het vervolg kan iedereen zelf aanvullen. Als dit niet gestopt wordt lopen ons vrouwen binnen 100 jaar ook gesluierd rond.

24 maart 2010 00:25

Fuck you bende achterlijke onwetende pipo’s.
80 percent van de Islam vind je in India en Sub Sahara Afrika. Die mensen daar zijn all peace and love. Er hangt nog geen honderste aan bloed aan hun vingers dan dat er aan katholieke handen kleeft.
Slechts een piepklein percentage van de Arabische Islamieten is extremistisch.
Het gevaar en het geweld dat uitgaat van dat piepkleine percentage is werkelijk peanuts als je het vergelijkt met andere problemen die voor onze ogen opduiken.

Snappen jullie ook niet dat die hele “Islam haat” doctrine, deel is van een grotere wereld politiek? Er moeten wapens verkocht worden en zonder Islamhaat kan er ook geen Palestijnse staat zijn die vliegt met Amerikaanse gevechtsvliegtuigen en Amerikaanse kernwapens. De hele Islamhaat is nodig om de wapenindustrie draaiend te houden. Westen haat Islam – Islam reageert – Westen haat nog meer etc…

Verder wil ik dit nog even kwijt, rascisme heeft al altijd bestaan en zal er altijd zijn zolang de mensen de neiging hebben de oorzaak van problemen bij een ander te leggen ipv bij zichzelf te kijken.

peace!

Donatello
24 maart 2010 00:45

WOW ! SUB-ZERO will rise !
:ninja:

vertilt
24 maart 2010 01:52

Kijk even naar deze power point “Voorspellingen” over onze toekomst en die van de islam, verbluffend resultaat.

http://rapidshare.com/files/367370814/Voorspellingen.rar

Godfather
24 maart 2010 02:08

hmmm jongens, er is alleen een optie en een uitweg. live your live like you want it. Geert wilders kan gelijk hebben, de islam gelovigen kunnen gelijk hebbe. maar wat zeg je zelf en wat geloof je zelf.

Ik ben zelf een muslim. Ik geloof in de enige god die er bestaat. de een noemt het allah en de ander geeft het een ander naam. uiteindelijk god is god.

Ik geef in Wilders op veel plaatsen gelijk, er zijn inderdaad wel erg extremiste muslims, maar in veel gevallen heeft hij ongelijk. dan is hij zelf de extremist.

Ik vindt dat Wilders ten eerste een strijd wil voeren die hij never nooit zal winnen, en ten tweede hij geeft Nederland in de Wereldpolitiek een zeer slechte naam. Als Meneer Arabier eenmaal de benzine kraan dicht draait op Nederland, dan peipt Nederland wel heel anders. Dus als Nederlands overheid beetje slim is, proberen ze wilders toch maar ff een stapie terug te laten doen.

Jongens of je nou muslim, jood, of wat voor geloof je dan ook heb, je bent en blijft een mens. Ieder mens heeft bloed, en van iedereen is zelfde kleur.

Niemand heeft het recht om een ander persoon of waar hij in gelooft te vernederen. maakt niet uit of het een muslim of een ander geloovige is.

Respect people then you wil respect yourself

*godfather*

Bompa
24 maart 2010 10:47

@Godfather als jullie de benzinekraan dicht draaien schakelen wij gewoon over op de alternatieven die al meer dan 20 jaar bestaan het zou in feite het climaat zelf goed doen. Ik geef uw tekst groot gelijk maar grotendeels licht bij de moslim zelf. Als ik een marokaan zie lopen of een turk dan denk ik in mijn eigen mijn land is naar de kloten. Zeker als die mannen hier geboren zijn en spreken alsof ze nog geen jaar in Belgi? wonen en zeer zeker als ik ze naar mensen zie afstappen om hun geld afhandig te maken. Dit is geen fabeltje bij mij hebben ze het al veel geprobeert maar niet gelukt omdat ik mij niet laat doen. Als ik nen spleetoog zie lopen dan heb ik daar om eerlijk te zijn geen miserie mee. ik heb ook amper weet dat er problemen zijn met spleetogen in ons land. Telkens als ik (ja ik zijn portier) van mijn collega’s verhalen hoor kunde bij 95% van de gevallen al eens het kleurtje raden. Zegt genoeg zeker over de arabieren zelf. In de meeste danscaf?’s worden ze geweigerd omdat ze hun niet gedragen terwijl nen chinees of japanees of iet anders gewoon binnen mag zonder problemen. Laten we ze toch binnen mogen we ze diezelfde avond toch buiten zetten

jemoer
24 maart 2010 13:07

@Bompa

ten eerste, het is Aziaat of Aziatisch….(werken zelfs harder dan een Belg zelf in Belgi?)
ten tweede, volgens de Koran mogen Moslims niet uitgaan en alcohol drinken. dus goeie reden om ze te blokken !

@Godfather

en hoe bedoel je met het dicht draaien van die olie kraan? vergeet niet dat Amerika al die tonnen met olie innen….. dus heeft geen zin als meneertje Arab die kraan dicht draait. Nederland komt tog wel aan zijn olie, hoe dan ook. vergeet niet wat Nederland vroeger allemaal wel niet heeft gedaan, in der loop der jaren. alleen je ziet het niet ! Corruptie zit in elke land

steve1984
24 maart 2010 14:02

hij heeft groot gelijk die mens.
maar als al de mensen die dat niet vinden binnen tien jaar niet komen wenen omdat ze slaven zijn van de islam en daat jullie vrouwen ook in een burka moeten rondlopen want dan is het te laat

loron
25 maart 2010 13:37

Lullo is mijne maat

darkx
27 maart 2010 12:09

heee is dit een nederlands of een belgiese site :D????

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP