Travian Game

Travian is een gratis massive multiplayer online strategy game. Het spel heeft een historische setting. Als speler begin je als leider van een klein dorpje ergens aan de rand van de bewoonde wereld. Je doel: Het uitbouwen van je dorp tot een machtig stelsel van grote steden met bloeiende economie en een allesverslaand leger. Je kan kiezen uit 3 volken, de Romeinen, Galliërs en Germanen. Je kan vechten tegen duizenden andere spelers. Dit spel is gratis, maar je kan een premium account aanschaffen met extra features.

-De bedoeling is dat je een volk kiest:
De Germanen, De Romeinen of de Galliërs.

-Elk volk heeft zijn voor en nadelen:
De Romeinen zijn het gemakkelijkst om het spel mee te starten. Dit komt door dat de Romeinen een hoog niveau van sociale en technische ontwikkeling hebben. Hun troepen behoren ook tot de elite van Travian. Hun aanvallen zijn sterk, en ze zijn goed in verdedigen. Een minpunt is wel dat het lang duurt om troepen te trainen. Als je wil beginnen met het spel zijn de Romeinen een goede keuze.

De Galliërs zijn de meest vredelievende. Ze zijn specialist in defensie, maar hun aanval is ook nog best te doen. Ze hebben goede ruiters en kunnen dus ook heel snel te paard verplaatsen.

De Germanen zijn de agressiefste. Ze zijn gevreesd voor hun aanvallen en bewegen plunderend door heel Travian.

Probeer jouw dorp zoveel mogelijk te laten groeien, door middel van grondstoffen te innen en gebouwen up te graden. Je kunt ook troepen trainen, waarmee je dan andere spelers kunt aanvallen, of meehelpen verdedigen tegen aanvallende troepen. Je kunt ook allianties maken, d.w.z. dat je met enkele vriend(in)en een groep kunt maken, zodat je sterker staat. Er zijn verschillende servers waarop je kunt spelen. Af en toe is er ook ‘speedserver’, dan gaat de tijd rapper, en kun je veel rapper troepen trainen of gebouwen plaatsen. De speedservers gaan ook een stuk minder lang mee dan de gewone servers. Dit spel kun je spelen zonder te downloaden, je hoeft je alleen te registreren. Je kunt betalend spelen, dan heb je enkele voordelen.

TIP:
Vooral in het begin moet je je echt ergens op richten, want anders kom je niet ver. Grondstoffen zijn belangrijk en alhoewel je anderen kan overvallen om ze te krijgen is het vooral voor Galliërs verstandiger om ze zelf te maken. Romeinen kunnen snel bouwen en zouden dus ook sneller iets moeten kunnen bereiken. De wapensmid en uitrustingsmederij klinken interessant, maar tot het moment dat je een goed leger hebt, met een grote toevoer van grondstoffen en je grote oorlogen wilt gaan voeren ofzo, zijn ze nutteloos en kosten alleen maar broodnodige grondstoffen.

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP