470443746.jpgDe twee kopstukken van het Vlaams Belang, Filip Dewinter en Frank Vanhecke zijn in Brussel tijdens een verboden anti-islamitische betoging in de boeien geslagen.

[coolplayer width=”420″ height=”350″ autoplay=”1″ loop=”0″ charset=”GBK” download=”0″ mediatype=””]
http://media.vrtnieuws.net/2007/09/IN4647LEOONL0709111699920.mxf_wmvhi.wmv
[/coolplayer]

27 reacties op Vanhecke en Dewinter Opgepakt

Pjotr
11 september 2007 12:57

het vlaams belang is de de enige partij die nog kritiek durft uiten op de extremistische ilsam…

België Barst

John-T
11 september 2007 13:14

Mag je niet eens meer opkomen voor de rechten van je eigen land.
Wanneer gaan we nou eens inzien dat de islam een gevaarlijk soort mensen als volgelingen heeft

Karel D'hert
11 september 2007 13:38

Het werd nu pas echt duidelijk door wie de Vlamingen worden bestuurd. Door de Waalse PS van Di Rupo en Brussels burgemeester Thielemans. En de andere Vlaamse partijen maar lekker meedoen met de Walen in ruil voor ministerpostjes. En de Vlaamse burger? Bek dicht en belastingen betalen.

Harold
11 september 2007 14:06

Er wordt gezwaaid met het recht op vrije meningsuiting. Correct. maar iemand die , par exemple, de Islam letterlijk wil opvolgen en zijn mening wil verspreiden dat het Westen verderfelijk is heeft dan óók recht op die vrije mening. Waarom betoog je er dan tegen? BTW Filip, democratie begint bij het respecteren van de wet.

Fré
11 september 2007 15:46

@Harold
Verhuis naar het zuiden … gatlikker.

11 september 2007 16:51

kdenk zoals harold dat democratie begint bij het respecteren van de wet indd, en John-T: de islam een gevaarlijk soort volgelingen? kerel oe naïef kan je zijn, er zijn er indd veel, maar in vergelijking met het totaale aantal moslims zijn het er nie zoveel zoals we denken.

jopie
11 september 2007 17:36

papa !!!
papa !!!

dat teefje zong meteen enkele toontjes lager
haha !!!

Harold
11 september 2007 19:35

Wat heeft Belgie barst hier mee te maken? Irrelevant tot en met.
Wat weinig Vlamingen niet weten (en mss het VB niet WIL weten) is dat er meer geld stroomt van Brussel naar Vlaanderen dan van Vlaanderen naar Wallonie.

Oh Fré ik een gatlikker? Gewoon omdat ik op een rationele manier de zaak bekijk. Naar mijn mening ben jij dan meer een naïveling die net zoals velen denkt dat we hier over 50 jaar Arabisch spreken.

Alle homo’s zijn pedofielen, alle allochtonen zijn terroristen, alle SPA’ers zijn communisten, alle VB’ers zijn facisten, … Jullie zijn blijkbaar sterk in het opblazen en veralgemenen van zaken. Goed bezig man !

1²³
11 september 2007 19:52

Ze hadden Dewinter en Vanhecke beter nog wat langer in “’t kachot” gehouden.

mmm
11 september 2007 20:46

‘k ben ook niet verliefd op de Islam maar daarom zijn ze niet allemaal terroristen en de Walen zijn niet allemaal tamzakken. Oh ja, het klopt ook dat niet alle VB stemmers nazis zijn, de anderen zijn laag begaafd.

btw: De Winter en Van Hecke zijn even extremistisch dan die Islamisten. Die twee kerels zijn dikke fascisten. Nooit van het VMO gehoord? Bruin hemdje, zwart broekje, Duitse marsliedjes zingen en een fotootje van Adolf op het nachtksatje. Met eigen ogen gezien.

Venom
11 september 2007 20:46

politie had beter wa van die bruin mannen int kachot gestoken ipv parlementsleden

sjeter
11 september 2007 21:02

ze kennen er niets van. belgie gaat kapot met al die vreemde. zeker met die andere godsdiensten. als ze naar hiere komen moeten ze maar aan onze cultuur aanpassen.

simplicity
11 september 2007 22:39

*klapt in z’n handen voor harold*

Diegene die zo hard klagen over de buitenlanders hebben blijkbaar niet het volledige programma met het fragment van Hans Teeuwen gezien, bimbo’s en boerka’s. En als jullie nog eens van die domme uitspraken doen probeer dan eerst wat achtergrond informatie te krijgen want zo bevestig je “mmm” z’n uitspraak weer wel:”niet alle VB stemmers nazis zijn, de anderen zijn laag begaafd”
En dat ze die De Winter maar een dikke straf geven voor de slagen en verwondingen aan de politie agent!!! Hij heeft duidelijk bewezen dat hij niet de meest slimme mens is door die actie van vandaag, een beetje man had dit op een andere manier opgelost…

Zo en nu jullie weer…

jef mendeliev
12 september 2007 09:00

@ Harold.. Meer geld van Brussel naar Vlaanderen dan van Vlaanderen naar Wallonië? Stel dat dat waar is, ocharme de Brusselse belasting betaler! Dat geld komt niet van Brussel maar van Europa..

@ Simplicity.. Dat is niet De Winter die daar op de grond ligt maar Van Hecke en daarenboven is een parlementair onschendbaar, dus reken maar niet op een straf. Hoe had hij dat moeten oplossen als een “beetje man”? Zijn mes trekken?

WC-Poëet
12 september 2007 10:59

Moest het een betoging tegen de oppressieve krachten van religies zijn, was ik de eerst om mee te betogen. Maar het feit dat het alleen tegen islam is, is gewoon puur racisme. Als er 1 religie veel macht uitoefent op onze regering is het wel het klootjeskatholicisme…

12 september 2007 14:39

België reageert zoals de neger uit de film The Animal vertelt wat hij er van denkt.

Ik verwijs daar naar omdat ik het zou zeggen ik zogezegd niet zou weten over wat ik het heb en dat ik een ‘racist’ zou zijn (we weten ondertussen wel dat degene die iedereen van ‘racist’ verwijt, zelf laagbeschaafden zijn)

my two cents

12 september 2007 14:41

ja allo lol, mijn eerste 2 zinnen trekken op niets; ff correctie:

België reageert zoals de neger uit de film The Animal. Daarin vertelt hij wat hij er zelf van denkt.

Ik verwijs daar naar omdat als ik het zou zeggen, ik zogezegd niet zou….

t_F
12 september 2007 17:51

meer geld van brussel naar vlaanderen dan van vlaanderen naar wallonië? ben jij de laatste jaren nog in brussel geweest? vlaanderen betaalt elk jaar veel geld aan brussel, en in tegenstelling tot wat we elk jaar aan wallonië geven is dat heel normaal. het brussels gewest geeft bv zeer veel uit aan openbaar vervoer (metro, tram, …) en dat wordt vooral door vlamingen gebruikt. het is dus maar normaal dat vlaanderen daaraan meebetaald.

mvg

simplicity
12 september 2007 21:19

@jef mendeliev
1: kijk wat vaker naar het nieuws zodat ge weet waarop ge een antwoord geeft. Als ge beter opgelet had, had ge geweten dat er een klacht is ingediend tegen De Winter

en 2: met een mes??? dus ge laat duidelijk merken dat gij tot de groep laag begaafde hoort… kijk en denk verder als u neus lang is, er zijn ook andere manieren om te demonstreren.
Als het bij wetgevende macht verboden wordt om een demonstratie te houden moeten ze het niet doen en doen ze het toch moeten ze de gevolgen ook maar dragen.

C_F
12 september 2007 22:12

Wel, misschien moeten ze de gevolgen wel dragen als ze doen wat ze niet mochten, maar stel je is voor dat ze de islamieten verbieden te betogen? Denk je dat die het niet zullen doen? Maar daar zal de politie/gerecht zo hardhandig niet bij zijn, want dan zouden ze als racistisch beoordeeld worden, en zouden ze worden vervolgd. Daar wordt vaak niet aan gedacht hoor!!!

jef mendeliev
13 september 2007 09:06

@Simplicity..

Klopt, er is een klacht ingediend maar zeker niet voor slagen en verwondingen zoals jij bedoelde. En trouwens tegen bijna alle VB-ers die daar waren. En een beetje ironie is je precies wel vreemd, dat van dat mes trekken was een suggestieve vraag, geen voorstel. Ik denk dat er hier maar een iemand laat merken dat hij laagbegaafd is, al je zo’n dingen niet snapt.. Hier in België is men vrij om te betogen, de betoging was verboden om op te stappen, als ze bleven staan mocht de betoging doorgaan. En hopen op gevolgen lijkt mij ook wat straf, laat je mij iets weten als er gevolgen komen?? Ik kijk ernaar uit… Groeten van een liberaal in hart en nieren.

simplicity
13 september 2007 09:51

@jef mendeliev
De Winter is wel degelijk beschuldigt van slagen en verwondingen aan een politie agent die de bus bestuurde.

Als je een beetje intelligentie had gehad had je niet van die suggestieve vragen gesteld

Gevolgen zijn er al: ik heb nog minder achting voor deze mensen!

13 september 2007 13:51

@simplicity

Wel leuk dat je zegt dat iemand ‘laagbegaafd’ is met iets wat die persoon DUIDELIJK een sarcastische zin schreef (mes trekken).
Je verdedigt je op een punt waarin jij het verkeerd begrepen hebt
En zoals ik al zei in m’n vorige post:
Mensen die eerst met de vinger wijzen en mensen verwijten van iets, zijn het meestal al zelf. (niet verstaan dat het om sarcasme ging )

jef mendeliev
13 september 2007 14:31

Thanks Angel..

1²³
13 september 2007 16:36

Totaal off-topic maar ik laat het toch eens weten:
De werkwoordsfouten op deze pagina zijn aan mijn lijstje toegevoegd; die zal ik gebruiken bij m’n eerstvolgende dictee (zij het in een iets gewijzigde context maar bon.)
Bedankt aan alle minder goede spellers en keep up the good (bad?) work!

t_F
13 september 2007 17:36

@simplicity

“Als het bij wetgevende macht verboden wordt om een demonstratie te houden moeten ze het niet doen en doen ze het toch moeten ze de gevolgen ook maar dragen”

de burgemeester is de uitvoerende macht, stop nu maar met de slimmert uit te hangen.

Minute Maid
13 september 2007 18:34

@ Simplicity

Ouch.. That ’s gotta hurt!

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP