‘Ik zoek een klusjesman met rechterhanden. Ik ben aan het verhuizen en aan mijn nieuwe huisje valt nog veel te doen. Schilderwerk, timmerwerk, plankjes ophangen. Ik heb de financi?le middelen niet voor al die kosten. Kan ik je hele goede seks aanbieden als tegenprestatie? Dan handelen we het in natura af en zal ik je fijn verwennen na gedane arbeid. En dat komt niemand te weten. Kusjes’, schrijft Tine (36) uit het Nederlandse Waddinxveen op de website sexmarkt.nl.

Vrouwen die een automonteur, een pc-hulp of een timmerman nodig hebben maar geen geld hebben om die te betalen, beloven in de rubriek ‘betaling in natura’ dat ze geleverde diensten met seks zullen betalen.

Daarnaast bevat de rubriek ook de advertenties van bijvoorbeeld boekhouders, stukadoors, schilders en tuinmannen, die willen klussen, maar niet in euro’s hoeven te worden afgerekend.

Een nieuwe trend lijkt het, mede ingegeven door de aanhoudende crisis waardoor steeds meer mensen onder het bestaansminimum terechtkomen. Vorige week nog kwam het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) met cijfers waaruit blijkt dat inmiddels 545.000 huishoudens in Nederland moeten rondkomen van een inkomen onder het minimumloon. Op sexmarkt zijn in enkele weken tijd tientallen advertenties verschenen van vrouwen die financieel met hun rug tegen de muur staan.

Tine in Waddinxveen zegt wel even aarzeling te hebben gehad voordat ze haar advertentie plaatste. “Een drempel was er wel, maar ik ben erg vrij en open over seks en hou er erg van. Het is meer dat je vreemde mensen uren en dagen in je eigen huis laat werken, enz. Iemand die je via internet mailt, moet je echt wel even checken. Ik had er al eens over gelezen en toen ik die categorie ‘betaling in natura’ zag, was de stap snel gezet. Een betere en waardevollere ruil kan ik me niet voorstellen.”

De Nederlandse Jessy (51) zoekt een schilder. “Aangezien ik momenteel geen financi?le middelen heb, stel ik voor om dit in natura af te handelen. Uiteraard safe en discreet”, zo meldt ze. Jessy heeft al eens eerder een factuur op deze wijze voldaan, toen haar auto een apk nodig had en ze geen cent bezat. “Ja, je moet wat h?”, glimlacht ze.

Ook Tine rekende al eerder af in natura. “Hoe denk je dat ik aan mijn belastingman kom?” zegt ze met een big smile. “Mijn vriend en ik zijn vrijdenkend. Hij geniet, als ik geniet en heeft er geen enkel probleem mee, integendeel. Hij zei: Doen!” Over zijn ‘beloning’ hoeft de klusjesman, die Tine zoekt, niet in te zitten. “Ik beloon goed als hij goed werk levert. Dat noemt men het zakelijke met het prettige combineren.”

Betaling in natura lijkt een nieuwe trend, zo bevestigt webmaster Bram van sexmarkt.nl. “In deze tijden van economische crisis is het voor veel mensen moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen. Ons motto is ‘ook tijdens de recessie de broekriem los’. Veel vrouwen vinden het best spannend om zo’n avontuur te beleven. En er zijn talloze mannen die zeer handig zijn en graag een dame willen helpen met bijvoorbeeld wat klusjes in huis.”

www.sexmarkt.nl

(bron: telegraaf.nl)

Trefwoorden: , ,

8 reacties op Vrouwen betalen klusjesman in natura

201101
8 december 2009 15:36

da kan gefixed worden

8 december 2009 18:42

Eerste pagina, allemaal venten ??? Ja de aanbiedingen zijn er, maar de vraag ?

Flipper
8 december 2009 19:53

OMG

Seg?or 69
8 december 2009 21:03

whihaa

sdfdsq
9 december 2009 03:06
9 december 2009 12:43

Daarmee heb je de vrouwen in kwestie natuurlijk nog niet gezien.. Er zullen een ganse hoop van een kale reis terugkomen, denk ik…

Flipper
11 december 2009 07:56

@ sdfdsq, gewoon geile pubers, is da grappig? wie van die 2 rukkers ben jij?

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP