Jonge vrouwen staan niet alleen meer open voor seksuele experimenten, ze hebben ook steeds vaker seks met elkaar. Dat blijkt uit een onderzoek aan de universiteit van Malm? in Zweden. “We merken dat vooral jonge vrouwen openstaan voor experimenten. Ze willen steeds vaker grenzen verleggen en ze willen niet meer in een hokje geplaatst worden. Ze beschouwen zich niet langer meer exclusief hetero, homo of bi”, aldus professor Sven-Axel M?nsson van het departement sociologie. Lees verder ?

6 reacties op Vrouwen vaker seks met elkaar

Oilsjteneir
30 december 2009 14:51

Geen filmpje bij?

sdfdsq
30 december 2009 17:42

zucht. wat statistiekjes wat liberaal interpreteren en je komt met uwe naam in de gazet.

moet je even veel waarheidswaarde aan hechten als wanneer lilli allen weer afkomt met een of ander raar verhaal.

maar net zoals dat disco verhaal, alle excuses zijn goed om tetten in de gazet te krijgen. het gaat slecht met de verkoop he. Deze keer 3 halve. wie doet beter?

‘855 jongeren tussen 18 en 24 ondervraagd via een online-enqu?te’ <– te belachelijk voor woorden, qua representativiteit, of wetenschappelijke waarde.

30 december 2009 19:35

Wat de fuck heeft 2 vrouwen die het met elkaar doen, met wetenschap te maken, homo zeker ?

De gedachte alleen al doet veel, njam

Leuke trend, spijtig genoeg 20 jaar te laat

sfsdf
30 december 2009 20:54

het gaat over de inhoud van de post en niet de titel. beste domme lullo.

het is niet de eerste keer dat zaken compleet aan u voorbij gaan door een gebrek aan redenerend vermogen.

ben ik blij dat ik niet met jouw beperkte capaciteiten door het leven moet. ga nog wat rukken met die foto’s. en weet trouwens dat ze niet echt naakt zijn he. der zitte plastieke tsjoepen. want dit is een domme amerikaanse foto.

31 december 2009 08:01

Je zit hier op een domme blog over inhoud te spreken, dat wil al veel zeggen, de enige inhoud die hier van tel is, is de inhoud van een bh of een bikini.

Leer relativeren, en uw fantasie gebruiken, en weten op welke sites informatie moet staan, die informatie is. En uw leven gaat al veel gemakkelijker worden. Je gaat een anders een gefrustreerd ventje worden, als je het nog niet bent

sdfsf
31 december 2009 10:48

toch niet.

ad.nl of te het algemeen dagblad(??n van de toonaangevende nederlandse kranten) is een website aar “informatie” hoort te staan. Het is die informatie die ik onderuit haal.

dat dat aan u voorbij gaat omdat je enkel achter het scherm zit als ge aan uwe stijve lul zit te trekken omdat u wijf da niet meer doet is dat u probleem.

als tetten het enigste is dat telt zit je vast nog altijd te zeuren over de teloorgang van zv.

mafiablog is altijd al meer geweest dan alleen tetten, ik denk dat jij hier op de verkeerde plaats zit.

pseudowetenschap for the fail. Er is helemaal geen trend, en er is al helemaal geen vastgestelde trend. natte vingerwerk met als enkel doel een paar tetten in de gazet te zetten om de dalende verkoopscijfers te trachten tegen te gaan. zielig. des te meer als je het doet onder mom van wetenschap.

het is trouwens ook tristig dat jullie ooh tetten in de gazet dat is iets voor mafiablog reflex hebben trouwens. nieuwe mafiabaas.

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP