Gekleurde condooms

[TEKST] De kleding die je draagt, de inrichting van je huis en zelfs de kleur van je auto zijn allemaal aanwijzingen voor jouw seksuele persoonlijkheid. Veel mensen zeggen geen favoriete kleur te hebben. Maar kijk maar eens om je heen en je zult toch een bepaald patroon ontdekken, zeker in je kleding. De kleur die je het meest tegenkomt is jouw kleur en dat is de kleur die jouw seksualiteit weerspiegelt.

Rood
Mensen die van rood houden zijn tijgers. Ze zijn makkelijk te verleiden en houden van seks op elke manier die je maar kunt bedenken. Als de vonk eenmaal is overgeslagen, kan het uren duren voordat deze weer gedoofd is. Als twee ‘rode mensen’ samenkomen kan de daar opvolgende erotiek Kim Holland doen laten blozen. Rode minnaars zijn vaak aanvallers en zwakkere kleuren zouden dan op hun hoede moeten zijn.

Geel
Als je valt voor geel, is jouw seksuele drive nogal complex en variabel. Vaak is geel de favoriete kleur van homoseksuelen. Maar geen paniek, niet iedereen die geel draagt is gelijk van de andere kant. In de meeste gevallen zal de persoon op een passieve manier toestemmen in de seksuele wensen van een sterkere partner. Je zult nooit helemaal ten volste van seks genieten, maar je zult ook nooit een uitnodiging afslaan van iemand die jij bewondert.

Roze
Mensen die van roze houden, tonen vaak een onvolwassen tegenzin als het gaat om sekskwesties. Vrouwen neigen te teasen, ze beloven meer dan ze willen geven. In sommige gevallen misbruiken ze hun vrouwelijkheid, maar dat is omdat ze eigenlijk mannen haten. Een hoog percentage hoeren bezitten complete roze garderobes. Mannen die van roze houden zijn players en flirts. Zij zijn het type mannen die op ??n avond drie afspraakjes maken en dan nog niet bij ??n van die drie blijven hangen. In plaats daarvan pikken ze dan nog liever iemand anders op in een club.

Paars
Liefhebbers van paars vinden zichzelf te sophisticated voor zomaar een robbertje rampetampen. Vrouwen zijn soms types die het vreselijk vinden als hun hairdo in de war raakt. Mannen benaderen het liefdesspel op een zakelijke manier. Zowel mannelijke als vrouwelijke paarsliefhebbers hechten meer waarde aan hun eigen genot dan dat van de ander.

Zwart
Zwart liefhebbers neigen naar zwarte seks. En dan bedoelen we niet noodzakelijkerwijs zwarte partners. Deze mensen zijn de buitenbeentjes in de sekswereld en gaan naargeestig naar elkaar op zoek. Ze neigen naar perverse spelletjes en zijn vaak masochistisch of sadistisch van aard. Zij zijn regelmatig humeurig en bereiken de hoogste toppen der genot vaak wanneer ze gestresst of ongelukkig zijn. Er zijn psychiaters die menen dat plegers van seksuele delicten vaak zwartliefhebbers zijn. En het is geen toeval dat de kleding van onderwereldfiguren en teenage gangs vaak zwart is.

Wit
Wanneer een mens smoorverliefd is op wit, lijkt seks vaak maar een viezig iets te zijn. Deze mensen zijn vaak erg puriteins van aard. Tongzoenen is obsceen en de liefde bedrijven tijdens daglicht is absolutely not done. Vrouwen die van wit houden kleden zich pas uit onder de lakens. Mannen douchen zich voor en na de daad. Ook gebruiken deze mensen vaak nog steeds koosnaampjes voor hun geslachtsdelen, al zijn ze al jaren de woorden pielie en poesje ontgroeid.

Groen
Mensen die de voorkeur hebben voor groen zijn fris en onschuldig in hun benadering naar seks. Vrouwen die van groen houden bedrijven hun hele leven lang de liefde alsof ze nog maagd zijn. En een man is altijd een beetje onhandig en terughoudend maar op een charmante en aandoenlijke manier. Groenliefhebbers zijn teder maar niet gepassioneerd. Als je een groenlover als partner hebt, hoef je nooit bang te zijn voor ontrouw.

Oranje
Liefhebbers van de kleur oranje neigen richting seksuele fantasie?n. De ‘seks act’ wordt gezien als een dramatisch stuk met ??n akte waarin zij de ster zijn. Voorspel is net zo belangrijk als de daad zelf. Ze fluisteren zoete woordjes, onbeduidende dialogen. Ze voelen dit als hun image. Oranje mensen hebben vaak geen orgasme, maar ze kunnen het zeer goed faken. Mannen neigen aan het haar van hun partner te trekken en vrouwen laten rode striemen achter op de rug van hun partner.

Bruin
Als je van bruin houdt, ben je een echte schat voor de juiste partner. Bruin liefhebbers zijn warm en liefdevol, gevoelig voor de behoeften en wensen van hun partner. Seks is een 24 uurs ding, waarin je niet vaak genoeg “ik hou van jou” kunt zeggen. Knuffelen bij het haardvuur, wandelen in de wind of sneeuwvlokken vangen met je tong zijn vreselijk opwindend voor bruin liefhebbers. Ze hebben veel tijd en privacy nodig voor het liefdesspel. Hun emoties zijn zodanig, dat ??n ongetogen woord de hele affaire kan be?indigen.

Grijs
Grijs wordt gekozen door mensen die besluiteloos zijn. Zij kunnen nergens opgewonden van raken, inclusief kleur, dus kiezen zij een nietszeggende kleur. Mannen die van grijs houden kijken naar seks als een manier om spanningen te bevrijden, niets meer, niets minder. Wham, bam, thank you ma’am. Vrouwen bedrijven de liefde niet, zij hebben gemeenschap. En om maar twee redenen: om hun partner een plezier te doen of om zwanger te worden. Ze tellen de scheuren in het plafond totdat de vrijpartij voorbij is. Maar in combinatie met een andere kleur, beschouwt de grijze partner de ander zijn of haar ontrouw als een zegen. Wanneer twee grijzen trouwen, is het een huwelijk dat in de hemel wordt gesloten!

Blauw
Blauwe mensen zijn geweldige sekspartners. Ze zijn zondaars, hartelijk en gevoelig voor de behoeften van hun partner. Ze vinden het liefdesspel een kunstvorm en hun benadering is elegant. Mannen die van blauw houden zijn als concertpianisten, ze bespelen hun partner met volle passie alsof ze over de toetsen van hun piano razen. Vrouwen in de categorie blauw genieten ten volste van seks. Ze zijn opwindende partners maar hun passie kan meer vergeleken worden met een golfgetijde dan met vurige agressie. Zowel mannen als vrouwen houden net zoveel van voorspel en het knuffelen na de daad, dan van de daad zelf. In het huwelijk is een blauwe persoon een geweldig maatje die zijn heil nooit buiten de deur zal zoeken.

Bron

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP