coffeeshop_free_adam_banner.jpgAls het van Vincent Van Quickenborne zou afhangen moeten er in België dringend coffeshops komen, daarmee wil hij een einde maken aan het hypocriet beleid die 3 g voor eigen gebruik wettelijk toelaat maar het kopen verbiedt.

.

Kerncentrales?

Resultaten

Laden ... Laden ...

18 reacties op Weldra coffeeshops in Belgie

Determinado
1 februari 2008 10:54

Enige mogelijkheid om kwaliteit en expertise aan te bieden, en dus heel wat ongelukjes met slechte weed te voorkomen (sommige soorten zijn pakken zwaarder dan andere en niet geschikt voor beginners)

Venom
1 februari 2008 14:16

in Nederland hebben ze ook al ingezien dat dit een vergissing was en nu willen ze er van af. Bah drugs.

Moegli
1 februari 2008 15:38

Laten we dan eerst de mensen wat leren over wiet en al die mythes wegwerken.
Als je interviews ziet van ouders waarvan hun zoon of dochter paft en dat ze zeggen dat ze gestoord/crimineel/junk/… dan zal da niet door de wiet… meer van de speed ofzo.

Er zal ook wel minder criminaliteit zijn rond dealen en betere kwaliteit.
De overheid zullen er toch taksen op leggen dus ze verdienen er nog van. Toerisme uit het buitenland ( bv. frankrijk, duitseland) die normaal naar nederland gaan.

Moegli
1 februari 2008 15:47

En wat is er eigelijk zo slecht aan wiet? Het is een ontspanningsmiddel, je word er gewoon rustig van. En dit is illegaal?
Terwijl er elke dag wel 100de mensen in alleen belgie kapotgereden of kapotgeslagen of … door alcohol. Het is wel verantwoord om een kind van 10jaar alcohol te laten drinken maar een jointje mag niet?

battousai
1 februari 2008 16:13

wiet heeft gevolgen op lange termijn zoals schizofrenie, en jong kwil niet ook een drugsland worden zoals de hollanders dus nope ik ben tegen.

Moegli
1 februari 2008 16:50

(@battousai)”wiet heeft gevolgen op lange termijn zoals schizofrenie, en jong kwil niet ook een drugsland worden zoals de hollanders dus nope ik ben tegen.”

Als je aanleg hebt voor schizofrenie dan kun je het krijgen, het is niet dat het vanzelf komt.

Drugsland? doordat wiet legaal word gemaakt? (En belgie is nu geen drugsland dan?)

sdf
1 februari 2008 18:35

tegen, als ge kijkt naar nl, waar nu weer kinderen met hard drugs spelen omdat soft drugs zo gewoon zijn… Als ik naar .nl kijk vind ik niet dat het werkt.

en het is niet alsof ik terugdeins voor wat wiet, kvind gewoon het concept van coffeeshops niet zo schitterend.

cdude
2 februari 2008 18:46

Ik dacht da hij starbucks bedoelde
Laat die maar komen…
I would kill for a double expresso with double whip…

Tommy
2 februari 2008 19:39

Ik rook al vanaf dat ik alleen ben gaan wonen dat was op men 18de .
ik ben 29 jaar nu .
nu pas begin ik te denken aan stoppen met weed roken , omdat ik al zo lang rook en het me wat zou uitsparen en alle problemen er rond die mensen er van maken omdat je rookt ,
maar ik kan niet zeggen dat weed mijn werk en men vrienden kring en mijn toekomst zou verknallen .
ik ben gezond , ik woon samen , ik heb altijd men werk gedaan wat gevraagd werd.
ik heb goede vrienden ook die niet roken.
ik heb een prachtige dochter die alles heeft ook eten .
Er zijn idd mensen die overdreven veel roken maar niet iedereen over de zelfde kam trekken
kortom het zou de criminaliteit en alle problemen drastis naar beneden doen dalen als ze mijn zakje afnemen rijd ik terug dus doen ze het enkel maar verhogen
en alles heeft min punten zo zal er altijd iets zijn dat er tussen komt zodat er geen shops komen

met vriendelijke groet tommy

Mr.Kramer
3 februari 2008 08:23

maar jongens wiet is helemaal niet legaal nederland:S
kijk hier: http://www.wetboek-online.nl/wet/Ow/3.html

Mr.Kramer
3 februari 2008 08:25

maar dit vind ik wel raar staan in de NL wet:

Een ontheffing kan slechts worden verleend of verlengd indien de aanvrager ten genoegen van Onze Minister heeft aangetoond:

2 Een ontheffing kan voorts worden verleend of verlengd indien de aanvrager deze nodig heeft voor het telen van cannabis krachtens een overeenkomst met Onze Minister.

bron: http://www.wetboek-online.nl/wet/Ow/8.html

Balthazar
3 februari 2008 21:52

Wiet is leuk om ’s avonds in zetel relaxed te genieten maar hoort niet op straat thuis, en minderjarigen zouden hard op de gevaren gewezen moeten worden omdat wanneer de hersenen niet volledig ontwikkeld zijn dit ernstige complicaties kan hebben.. (vb geheugen als een zeef, alhoewel dit ook als positief ervaren kan worden:)
love, peace and harmony, cheeba cheeba y’all…

Mickaël
1 mei 2009 18:07

Ik ben voor want het zou in de eerste plaats de criminaliteit in de straten naar beneden halen, het zou onze economie bovenhalen plus de toerisme dat nu naar nedeland gaan. wat goed is met de crisis. en het is ook niet logish dat alcohol wel legaal is terwijl dit een harddrugs is en marijuana niet echt legaal is. bekijk gewoon een alcoholieker met iemand dat veel rookt. en dat mensen meer harddrugs gaan beginnen gebruiken omdat er zogezegd dan meer softdrugs is is zever. want er gaaat zeker niet meer gebruikt worden maar alleen beter gecontroleerd zonder extra schadelijke stoffen erbij toegevoegd voor het te verzwaren.

laurent
1 mei 2009 18:38

sowieso dat er een deel van de huidige crisis kan opgevangen worden door het gedoogbeleidStatistieken bewijzen ook dat er in belgie veel meer regematige cannabigebruikers zijn(10%) waar cannabis toch nog altijd illegaal is in vergelijking met onze noorderburen,”het drugsland”waar er maar tot 5 %van de bevolking op regelmatige basis gebruikt.laat het nu eindelijk uit zijn met de de hypocrisie:cannabis is soft maar illegaal,sigaretten?????legaal.alcohol:legaalgaat toch echt niet goed met dit land hé

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP