Winamp
[SOFTWARE] Winamp Pro 5.50 (1550) + New Official Skin. Het programma Winamp is een mediaspeler waarmee je veel muziek- en videoformaten op je computer kunt afspelen. Het is een van de populairste spelers, gratis en reclamevrij. De functionaliteit is bijzonder goed uit te breiden (door zogenaamde ‘plug-ins’) en het uiterlijk hoeft door de duizenden te downloaden skins niet iedere dag hetzelfde te zijn. Mede dankzij die factoren is Winamp uitgegroeid tot ’s werelds populairste mp3 speler.

Waarom Winamp?

Winamp heeft klassieke en moderne skins en is daarom ‘ouderwets’ snel en stabiel op oudere computers, hip en modern op de krachtigere pc’s. Je favoriete mediabestanden zijn gemakkelijk toegankelijk en goed georganiseerd via de Media Library. Winamp herkent standaard veel audio- en videoformaten en deze ondersteuning is met plug-ins nog verder uit te breiden. De Media Library toont honderden muziek- en videostreams en geeft je via Internet toegang tot uitgezonden media. Winamp kan cd’s voor je branden. Je mediabestanden kun je opslaan als speellijst, open voortaan deze lijst voor al je favoriete bestanden. Winamp geeft je de mogelijkheden de functies uit te breiden met de duizenden plug-ins van vele enthousiaste gebruikers. De ingebouwde equalizer laat je muziek nog net wat beter klinken. Winamp kan visuele effecten op het scherm tonen, op de maat van je muziek. Het rippen en branden van cd’s op maximale snelheid is mogelijk met Winamp Pro. Winamp pro maakt van je audio-cd mp3 bestanden. Beheer via de Media Library je mediabestanden: zoek en beoordeel muziek en video. Winamp is gratis, klein (Winamp Lite), uitgebreid (Winamp Full) en wordt via winamp.com zonder reclame en spyware aangeboden!

Code:
http://rapidshare.com/files/56165625/Winamp.Pro.v5.50.1550.WinALL-iND.rar
Rapidshare?

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP