Sinds vanmiddag kon je bij Microsoft de beta-versie downloaden van Windows 7. Het “feest” was van korte duur daar na enkele uren de boel plat ligt en er dit bericht op de website staat :

“Thanks for your interest in the Windows 7 Beta. The volume has been phenomenal—we’re in the process of adding more servers to handle the demand. We’re sorry for the delay and we’ll re-post the Beta as soon as we can ensure a quality download experience.”

Update?Nu zou het hier moeten lukken.

Trefwoorden: , , ,

21 reacties op Windows 7 voor iedereen

sdf
10 januari 2009 17:47

Mja, ik draai al lang geen microsoft beta’s ni meer…
(ik zien vooral niet in waarom ik gratis betatester zou spelen en dan betalen voor het spul, want betalen moet ik er zoizo voor)

maar ale microsoft zet hard in op seven met een legertje blog commenters, die direct in alle toonaarde beginnen te schelden en wat al niet op de minste kritiek op het nieuwe os.

Maar goe het “zou” degenlijker zijn deze keer, tis te hopen voor hen. want ik zit wel wat in het it wereldje en praktisch niemand in mijn vriendekring is overtuigd van vista, en die paar fanboys zijn ook weinig overtuigend.

En laten we nog eens eerlijk zijn die “steve” balmer is moeilijk een echte “steve” te noemen he. Ik zou der nog geen stofzuiger van kopen.

tis te hopen dat het wat lukt want op Apple heb ik het ook niet echt begrepen…

en dan zwijgen we nog maar van de BSD’s solaris, linux, en wat weet ik nog niet allemaal plan9, reactos, …

Hamza
10 januari 2009 17:57

Great work!

Mr. Cole
10 januari 2009 18:01

Dus… windows is niet goed, os x is niet goed, solaris is niet goed, linux is niet goed…. misschien moet ge DOS eens proberen.. ’t is redelijk stabiel.

Jan
10 januari 2009 18:37

“Gebruik deze software om te downloaden.”
Zeker NIET doen , ge krijgt het klote spaans program niet meer van uwe pc

hitchmeister
10 januari 2009 18:52

Thx Jan, khad het bijna gedownload

broli
10 januari 2009 19:38

Lol jan. Je moet Sandboxie op je pc zetten. En dan altijd een aparte sandbox’s maken voor lushe zaken. En als je klaar bent gewoon de sandbox verwijderen en er blijft geen spoor meer van over.

sjoekel
10 januari 2009 22:11

Lol @ Cole

vertilt
11 januari 2009 01:22

Wel “sdf” als het waar is wat je vertelt, dat je in het “it wereldje” zit., Is het te begrijpen dat als er zulke mannen als jij software moeten schrijven voor prog’s er zoveel bugs en errors in zitten. Als ik zie hoe jullie tegenwoordig de taal schrijven begrijpt men waarom.

sdf
11 januari 2009 01:50

vertilt, Mr. Cole

wees gerust, het gebrek in spelling, zinsconstructie, grammatica maak ik goed in technische kennis.

Die van jullie laat een beetje de wensen over, want ik heb enkel iets gezegd over windows vista en Apple. Niet over de andere windowses, of over de macosx reeks.

Zelf draai ik linux uit gemakszucht, maar ik sprak niet uit persoonlijke voorkeur. Maar over wat het computer plebs zal draaien in de toekomst. Want daar moeten “it mensen” ook best rekening mee houden.

trouwens je kan win7 beta nog steeds van microsoft website downloaden. als ge met die rapidshare links aan het knoeien zijt hedde wa van uwen tijd verknalt.

32bit:
http://download.microsoft.com/download/6/3/3/633118BD-6C3D-45A4-B98 5-F0FDFFE1B021/EN/7000.0.081212-1400_client_en-us_Ultimate-GB1CULFR E_EN_DVD.iso

64 bit:
http://download.microsoft.com/download/6/3/3/633118BD-6C3D-45A4-B98 5-F0FDFFE1B021/EN/7000.0.081212-1400_client_en-us_Ultimate-GB1CULXF RE_EN_DVD.ISO

maar goed, het is vast belangrijk dat jullie je zelf fantastisch vinden, dus roep nog maar watvoort. Ik heb ten minste men tijd niet verprult met 24 files van rapidshare te halen.

Berten
11 januari 2009 09:47

@sdf N3rd

11 januari 2009 13:06

Rapidshare plus V3.1,werkt prima.
Het duurt ff maar het gaat allemaal vanzelf.
ff copy+paste doen en dan gaat het automatisch.
http://www.technobuzz.net/nl/rapidshare-downloader/

Jedike
11 januari 2009 13:18

Laat ons hopen dat m$ nu eens eindelijk zijn ogen gaat open doen en zal zorgen dat zijnen “brol” stabiel is om iets mee te doen. Want wat willen ze eigelijk gaan stoefen met een nieuw systeem als hunnen XP nog niet eens deftig draait, en nog vol bugs en andere irritante zaken. Ik hoop al lang op een verbetering maar ik heb er tot nu toe nog geen gezien bij windows. Ze beginnen iedere keer wel met iets maar ze doen er nooit echt mee door. Durven ze dan niet te werken aan een reeds bestaand systeem, met al hun dollars zoude toch gaan denken dat ze toch iets meer support zouden geven, maar neen hoor. Ik krijg de kriebels als ik denk wat een puinhoop het weer zal zijn om de software om te zetten naar vista laat staan windows 7. De overgang van van 2000 naar XP heeft mij uren gekost. Neen geeft mij dan maar OSX daar draait mijnen software van het eerst tot het laatst systeem nog steeds, zelf degene die gemaakt is geweest op mijnen G4 in den tijd draait nu nog. En dat zonder meer, gewoon starten en voila up and running.
@sdf ooit als een multiplatform development gedaan anders ik wel, doe het eens dan zal je het verschil wel merken. Als programmeur is dat erg frustrerend om steeds maar je software te moeten aanpassen omdat een systeem schrijver het zot in zijnen kop krijgt. Dat kost tijd en veel geld.

sdf
11 januari 2009 13:52

mafiablog laat niet toe dat ik link naar de downloads op de ms website in comments. maar laat duidelijk zijn dat je nogal achterlijk bent als je hiervoor met rapidshare kulled.

en aan die mensen die mij persoonlijk willen aanvallen, meh. je moet niet kunnen spellen om brilliant te zijn. En er is een verschil tussen osX en Apple, net zoals er is tussen windows en vista. Maar ik wil jullie hersentjes niet verder pijnigen.

zelf draai ik linux trouwens, maar wat het computer plebs draait is voor mij niet onbelangrijk.

bieme (admin)
11 januari 2009 14:42

@sdf
1. Als je in het IT-wereldje zit moet je dan ook weten dat comments met meer dan 1 url in een spamfolder terechtkomen en een goedkeuring nodig hebben.
2. Had je de post aandachtig gelezen had je misschien de update gemerkt met de rechtstreekse links om W7 te downloaden.

Berten
11 januari 2009 23:17

@ sdf hoeveel kilo weeg jij ??

_sdf_
11 januari 2009 23:58

bieme dat wist ik ja, en

-ik verwachte dat je die wel gecheckt had zo een 12 uur en een hoop posts later.

– dat je zou opmerken dat er meer stond dan enkel de links, en het is die informatie die ik herpost heb. zonder de links.

zielig hoopje jullie. “Hoeveel weeg je”, Sffs ga je nog vragen of ik getrouwd ben, en wat weet ik nog allemaal. Alsof ik iets ten opzichte van jullie moet bewijzen. Je mag gerust denken dat ik een dikke papzak ben of een graatmager stress kieke het zal mij een worst wezen.

Je kon heel de tijd door de dingen van microsoft halen, en er gaat al een hele poos windows seven geleakte versie over torrent. Maar ja 24 files van rapidshare halen, met belachelijke prul download applicaties… Jullie zijn zo cool. Laat dit een les zijn in windows beta’s ,-)

kudde geest he. Moord en brand schrewen als er 200 000 theelichtjes in brand gestoken worden dat het verspilling is. Maar wanneer microsoft 2 miljard dollar verspilt aan marketing voor vista om het toch door u strot te rammen…

Ik ben vooral blij dat windows7 het goed doet en er waarschijnlijk binnen een klein jaartje gaat zijn, want dat betekent dat ik een hoop geld heb uitgespaard ,-).

we onthouden 2 dingen:
– bieme liet een serieuze steek vallen met deze post, hij rade aan om spyware te installeren, en tijd te verspillen aan domme rapidshare crap, terwijl je heel de tijd door gewoon kon blijven downloaden van microsoft, je most gewoon de link nog kennen en die was overal in de blogosfeer te vinden. Daarenbove acht hij het ook nodig om te pogen wat kuddengeest-cru te doen. Mss moet hij de filters eens wat slimmer maken en een aantal urls whitelisten.

– je mag gerust wat geduld hebben, als het om microsoft beta’s gaat. Heel dat circus met die download posten, weghalen terugzetten is trouwens een marketting stunt. Die trouwens goed gewerkt heeft. “win7 beta publiek” is gewoon niet zo sterk als “win7 beta al terug offline”

O en als derde punt, ik ben een arrogante, vast dikke, taalverkrachter, die van niets weet vooral niets van cross platform stuffiez, kan niet lezen, en is te dom om weet te hebben van spamfilters. en dan vergeten we nog “nerd”. een prehistorish iemand die vast de goedele nog ni gelezen heeft. En toch denk ik dat ik beter af ben

zwakke post in een zwakke periode, en zwakke community die mij wat persoonlijk dacht aan te vallen.
cheers manne. ik laat jullie jullie blog. succes ermee.

het is niet alsof ik posts over prins harry, een of ander trien die haar rijbewijs kwijt speelt, en ik kan zo door gaan. ga missen he.

12 januari 2009 00:55

get-a-life

Jedike
12 januari 2009 11:02

@sdf
Hey man, het is voor mij niet de bedoeling om u te gaan uitschelden. Ik wijs er u gewoon op mijn ervaringen, ik dacht vroeger ook dat er maar een ding bestend tot ik andere system ben gaan testen en gebruiken. En nu als software developer kan ik mij niet permitteren om bij een platform te blijven, dit is nu eenmaal de markt en mijnen boterham. Ik weet nog helemaal niet hoe windows 7 zal zijn en ehb zeker de beta nog niet kunnen testen. Maar een ding is sowiso zeker, op mijn werk heeft iedereen een heilige schrik om over te gaan op vista, er zijn er zelfs meer en meer die beginnen mat linux te draaien ipv windows. Iedere nieuwe computer die we bestellen is nog steeds met XP (ook al kan je dat officieel niet meer nieuw krijgen). En het is niet niet ik spreek dan oever meer dan 1000 PC’s en minstens 200 developers, en genen enkelen vista dus, want daarvoor zoueden ze meer dan 80% van hun PC moeten upgraden of vervanngen, welk bedrijf gaat dat in de huidige tijd doen denk je. Dus het is niet dat ik alleen en in mijn opinie. Ik denk dat M$ heel heel veel zal moeten doen met zijnen Window 7, het is voor M$ niet meer de moment op toeters en bellen te verkopen maar deftig aan hunnen Visa en zeker XP te werken. Bijna iedere systeem ontwikkelaar werkt momenteel aan het verbeteren en sneller doen werken met minder resources van hun systeem, behalve M$ doet dat niet waarom is dat zo ?
Haja, ik schrijf ook niet perfect hoor, maar mijnen spellingcorrector staat aan en kan ik gebruiken overal en niet alleen zoals bij windows in office ;-). Laat bvb M$ daar bv. als eens mee beginnen dat zou al een hele hulp zijn en eens maken dat je geen 3 en meer GB nodig hebt voor een systeem te draaien en zorgen dat standaard alle talen ondersteund zijn zonder dat je ze moet kopen voor 200 euro, … enz enz. Als ze dat allemaal in orde krijgen zal ik misschien weer beginnen denken dat M$ een goed systeem heeft, maar tot nu toe neen laat maar zo, geef mij maar iets anders. Ik heb geen boodschap aan een touch screen als de meeste basis zaken al niet in orde zijn of zelfs bestaan. Ik zeg niet dat linux,OSX,… perfect zijn maar ze werken wel aan zulke zaken en dat merk je. Ik hoop dat je nu een beetje de frustratie begrijpt als iemand gaat zeggen dat windows 7 gaat formidabel zijn. Ik krijg er koude rillingen van, alleen al omdat ik ongelofelijk veel werk zie op mij afkomen die niets zal opleveren.

12 januari 2009 11:11

een-stap-in-de-goede-richting

Berten
13 januari 2009 19:03

Ik heb met xp geen problemen …dus waarom windows7 …van win98 naar 98se was nodig van 98se naar win2000 was een driverramp maar dan kwam XP …de verlossing

Vista is goed als mediacenter maar vertraagt vet uw pc :s

Leve Xp

En ga nu ni zagen over linux ezv …das voor nerds die geen leven hebben ik gebruik een pc voor downloaden en gamen…dus is xp voldoende

beun
13 januari 2009 23:21

wat een herrie, ik was aan de andere kant van het internet en hoorden jullie zwetsen tegen elkander…je zou haast denken dat hier ruzie gemaakt wordt over windows 7 en wat niet..
laten we gewoon gezamenlijk it’ers (like me) die hele automatiserings sh#t afkeuren! in tijden van stroomloosheid hadden we veel gelukkiger geweest. geen ruzie’s in n post op een blogsite…over een operating system, for cryin’out loud!!!
denk eens in wat je allemaal had kunnen doen tijdens het schrijven van al die frustraties… wow!
ik zeg, P’z!

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP