WM Recorder
Het overkomt je wel eens; ik zou graag een filmpje dat op internet te zien is opnemen, hoe kan dit? Is het mogelijk om streaming media van het internet op te nemen. Hoe kan je een video van internet of een tv uitzending via internet opnemen. Hoe kan ik video opslaan van internet? Voor wie dat ene filmpje of die uitzending van gisteravond van het net wil plukken.

Sommige video’s zijn direct te downloaden naar de computer. Via een omweg is streaming video – zoals bvb de video’s op YouTube, Google Video en Uitzending gemist – ook op te slaan met WM Recorder.

Het is eenvoudig te installeren en gemakkelijk te gebruiken.

Het programma kan overweg met deze formaten:
* Windows Media?
* Real Audio? and Real Video?
* Flash? Video (FLV)
* Mpeg
* QuickTime?
* Streaming MP3 (Shoutcast?)
Behalve Real Video en DRM video (betaalvideo die onder een Digital Right Management licentie valt)

Tijdens de installatie zal WM Recorder de standaard opneem functie instellen op ADA (adapter). De download wordt opgeslagen naar de eerder opgegeven locatie tijdens de installatie op de pc.

Hoe neem je op?

Met de AUTO functie aan (AUTO ON):

1. Door gebruik te maken van uw browser (Internet Explorer, Firefox,?) of uw media player speel je het op te nemen bestand af.
2. Het opnemen begint automatisch. De RECORD knop veranderd in STOP. Eenmaal het opnemen begint kan je gewoon een ander video of audio bestand aanklikken om ook op te nemen. Je hoeft niet te wachten tot het eerste volledig is opgenomen.
3. Om het opnemen van 1 of meerdere bestanden te stoppen klik je op STOP en selecteer de gewenste handeling in het pop-up?menu.

Met de AUTO functie uitgeschakeld (AUTO OFF):

1. Door gebruik te maken van uw browser (Internet Explorer, Firefox,?) of uw Media Player speel je het op te nemen bestand af.
2. De URL (Internet adres) en de bestandsnaam van het video fragment worden weergegeven in WM Recorder. Klik op Record om op te nemen. Eenmaal het opnemen begonnen is kan je gewoon op een volgend video of audio bestand klikken dat je wil opnemen.
3. Om het opnemen van 1 of meerdere bestanden te stoppen klik je op STOP en selecteer de gewenste handeling in het pop-up menu.

Belangrijk: Als je problemen hebt met opnemen, probeer dit:

1. Sluit Windows Media Player en Internet Explorer.
2. Open WM Recorder.
3. Klik Record.
4. Start uw browser (Internet Explorer, Firefox,?) of Media Player opnieuw op.
5. Speel nu de video af die je wil opnemen.

code:
http://rs136.rapidshare.com/files/30300126/WM_Recorder_v11.3.rar
Rapidshare?

Voorbeeld installatie

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP