Image and video hosting by TinyPic
Megavideo zuigt!

[AFBEELDING] Hallo, Ik wilde alleen even klagen over megavideo. Via jullie site probeer ik het nieuwste seizoen van temptation island te volgen. Helaas kom ik niet ver. De eerste 7 seizoenen kon ik kijken zonder problemen. Nu zeurt megavideo steeds na zo’n 15 minuten kijken dat ik de 72 minuten al heb bereikt en dat ik 54 minuten moet gaan wachten om verder te kijken.. Pardon?!!?!? Ik heb niet langer als 15 minuten mijn computer aanstaan, dus hoe dat mogelijk is… Bovendien is het gewoon zwaar irritant. Kunnen jullie het niet via een andere player tonen ofzo? Eentje die niet van die vreemde regels heeft dat je maar 72 minuten mag bekijken. Of eentje die tenminste goed de tijden bijhoud, want er klopt geen reet van!

Image Hosted by ImageShack.us

We zijn altijd blij als er ons iemand bedankt voor het harde werk. Iemand die begrijpt dat we dagelijks minimum 3 uur aan het werk zijn om nieuwe berichten te plaatsen. Maar omdat wijzelf beschaafd horen te blijven -tegen onze enige vrouwelijke bezoeker- mag je haar hier in onze naam, van scherp antwoord voorzien. Wie eerst?

Trefwoorden: , , , , , , , , ,

5 reacties op Woord van dank, door een 'bezoekster' aan krimineel

piepke
26 oktober 2009 00:01

Niet iedereen is op de hoogte van internet en zijn soms mensen klotende praktijken. Deze vrouw of wie het ook mag zijn, steld gewoon een vraag, geef haar dan ook een eerlijk en duidelijk antwoord. Er zijn nu éénmaal GEEN domme vragen, enkel domme antwoorden. En deze persoon verwijten of aanzetten tot zelfmoord is, 1 LAAG en ongeschoold, 2 strafbaar. Hoor jullie bezig. stel nu dat het de echte foto van die vrouw is? so what????? Mogen wij jullie persoonlijke foto even zien? Wil ik ook op reageren maar dan wel beschaafd.

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP