pitbull.jpgOp los geslagen pitbull zet weer overal zijn tanden in waar hij maar kan, let vooral op de koelbloedigheid van de vrouw.


15 reacties op Zeg niet gauw t’is weer een pitbull

18 maart 2008 14:11

jss… Hondje wilde gewoon spelen…

vertrek keer
18 maart 2008 17:19

Arme hond, die achterlijke kunnen gewoon niet omgaan met honden.

Junior
18 maart 2008 18:08

omfg! wille ze die hond doodschieten omdat zen baasjes em getraind hebben dat te doen?!? ze moesten die baasjes doodschiete GVD!

en die flik kan NIET schieten!

DFL
18 maart 2008 18:41

eender wie z’n hond het is, afmaken zo’n beesten… wat mmoet men anders doen? hem laten rondlopen en iedereen aanvallen??? en het is wel een feit dat die flikken er redelijk lang over doen eer ze hem tegen de vlakte krijgen

mad
18 maart 2008 20:10

dat beest was gewoon dol
de enigste mogelijkheid was om hem af temaken voor ie nog meer mensen aanvalt, moest hij een klein kind tegenkomen overleeft dat kind het nooit

Moegli
18 maart 2008 21:01

Als die dierenliefhebbers hier, jullie weten toch dat zo een pitbull gemaakt/gefokt(hoe zeg je het?) is om te doden? en volgens mij is het een straathond dus een baasje zal er niet zijn. En als jullie liever willen dat da beest blijft leven een 10mensen doodbijt…

gekkevis
18 maart 2008 23:32

1 woord: FOUT

aan alle pit bull eigenaars die dit hondje voor de stoerheid willen (vooral eigenaars met een rechtstaand petje op hun hoofd die van de sociale kas leven), koop een normale hond, een pitbull, stafford, bandog enz zijn overgefokte inteeld honden die niet thuis horen bij mensen die niet weten hoe ze een hond moeten opvoeden noch onderhouden, btw deze honden zijn dan ook nog eens zeer gevoelig voor dementie en maakt het zaakje extra gezellig.

Moraal van het verhaal, er bestaan echt wel mensen met een iq dat schommelt rond de 50/60 , bijna evenredig met de hond dat ze in huis hebben

gekkevis
18 maart 2008 23:36

BTW respect voor die vrouw, rofl @ sirene en respect voor die andere kleine straathond

Danny
18 maart 2008 23:54

Gwn één kogel ni meer een hond is een hond ni meer …afknallen die brainless beesten!!

gekkevis
19 maart 2008 00:47

rofl @ danny met rechtopstaand petje

m3d
19 maart 2008 02:03

wat een leuk kindje aan het eind van de tape!

PRO-VISIE
19 maart 2008 19:28

Aan diegenen die hier denken alles te weten: een pitbull, stafford, … is NIET agressief, is zeker NIET dom en is al helemaal NIET gekweekt om alles wat ademt uit te roeien!
In de 18e eeuw is men begonnen deze honden te kweken om hondengevechten mee te organiseren in Engeland. Nu is zoiets wreed (ben ik he-le-maal mee eens!!), toen was het een legaal familieverdrijf waar mama, papa, zoontje, dochtertje en de bomma samen naar gingen kijken. Met zijn allen rond de “pit”, zonder afscheiding tussen mens en dier, en supporteren maar. ’t Werd dus niet geapprecieerd moest zo’n beest in volle strijd ook naar een (joelende, roepende!!) mens uitvallen. Bovendien bestond een gevecht uit verschillende ronden; als er een commando werd gegeven, moest zo’n beest ook onmiddellijk stoppen. Dus: absolute gehoorzaamheid en betrouwbaarheid t.o.v. mensen was (nog) belangrijk(er) dan te kunnen vechten; onbetrouwbaar gedrag naar een mens betekende meteen het einde voor zo’n hond.
Nu, 3 eeuwen later, is er bij een NORMAAL OPGEVOEDE pitbull veel van de vechtlust uitgegaan, de menslievendheid is gebleven!!!!!!! Waarom dan die “accidenten” met pitbulls? Je kan elke hond zo agressief maken als je maar wil, zelfs een malthezertje. Maar de kracht (die spieren!! dat gebit!!) en het doorzettingsvermogen zijn typisch stafford gebleven, dus als je een “gevaarlijke” hond wil, is zoiets natuurlijk super-interessant. Daarvoor moet je de hond niet veroordelen, maar het baasje.

Groeten van iemand die al 20 jaar fiere stafford(s)-eigenaar is, en van Larah (8) en Bo (3 jaar), beide wedstrijdhonden Gehoorzaamheid

bompa
21 maart 2008 01:46

@DFL: er lopen hier wel genoeg bruinen rond die alles kapot maken en iedereen aanvallen wat is uw suggestie? afschieten? mag ook niet hé dus waarom een hond die verkeerd opgevoed geweest is?

staffy
23 maart 2008 22:53

pro-visie, FIJN DAT JE FF VERTELD HOE HET ZIT!! Ik heb ook een staf en het is de liefste hond die er is. Ja ze is sterk, maar je moet haar opvoeden zoals elke hond! En je moet met zo’n hond omkunnen gaan. J moet er een hebben omdat je het een mooi ras vind en niet om er mee te vechten.!! De hond is zoals de baas hem maakt!!

staffy
23 maart 2008 23:02

wat the hell doet die vrouw joh. Ik zou je ook bijten als je me aan mn benen bungeld. Maar het is altijd zo mooi dat het word gefilmd vanaf het moment dat er al is gebeten en je dus weer niet ziet wat er aan vooraf gaat! Toen ik vorige keer mn hond aan de haak had gedaan voor en winkel en weer buiten kwam waren er kinderen stenen en stokken naar haar aan het gooien. Van mij had ze mogen bijten!

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP