Tongzoenen

[LE[E]SVOER] Een passionele, erotische kus kan een vrouw veroveren. Maar hoe doe je dat nu? Het is een kunst, aldus seksperte Tracey Cox. En ja, mannen, er komt veel meer bij kijken dan je tong de weg te laten vinden in haar mond zonder haar amandelen te raken. Hoe zorg je er voor dat je de vrouw van je dromen kan kussen voor het leven?

1) Verken de mond
De lippen zijn voor een vrouw een belangrijke, zoniet de belangrijkste, erogene zone. Beroer dus niet alleen de tong, maar ook de lippen, de binnenkant van de tong en zelfs de tanden.

2) Handarbeid
Plaats je handen tijdens het kussen op haar lichaam. Verschillende lichaamsdelen verdienen daarbij aandacht. Teder vasthouden van het gezicht, het haar wegstrijken of haar stevig vasthouden net onder de borsten zijn daarbij de topfavorieten.

3) Return the favour
Wil je weten hoe ze graag gekust wil worden? Simpel: let daarbij op hoe zij jou kust. Bijt ze wel eens op je lip, zuigt ze je tong af of gebruikt ze vooral het puntje van haar tong? Doe dat dan terug. Al houdt niets je tegen om haar te kussen op de manier jij graag gekust wil worden. Het initiatief alleen al zal haar opwinden… en anders doet je tong het wel.

Derde variant: praat over hoe jullie gekus je opwindt… en vraag dan aan haar om jou te kussen zoals jij haar kust, omdat je wil weten hoe dat voelt.

4) Hou het (even) vol
Om een blijvende indruk na te laten, duurt jullie passionele kus best een tijdje. Niet zo dat het vel van jullie lippen is, maar wel lang genoeg om haar volledig van haar melk te brengen. Score!

5) Lippendienst
De lippen van de vrouw zijn een onderschat onderdeel van het liefdesspel. Deze zoentruukjes zullen haar als was week maken onder die van jou…

a) Zuig op haar lippen: hou de lippen vochtig en doe het zachtjes; lip
per lip. Bij uitbreiding kan ook de tong aan een zuigpartij onderworpen worden.

b) Lik de lippen: doe het niet te snel als je niet wil dat ze denkt dat de hond is langsgekomen. Hou het teder, maar toon ook voldoende initiatief en zekerheid.

c) Slangentongetje: beweeg je tongpuntje snel van binnen naar buiten tussen haar lippen. Gebruik enkel een klein stuk van je tong, anders gaat het effect verloren.

6) Wees creatief
Wie zei dat een kus beperkt moest blijven tot de mond? Probeer ook haar ogen, haar kin, haar schouder of haar polsen.

Hoe weet je dat je goed bezig bent? Als jouw geliefde de ogen nog ?ven gesloten houdt na zo’n passionele, orgasmische kus. Een teken van waar genot.

Trefwoorden: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archieven

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP