News of the World heeft vandaag een foto gepubliceerd van ‘Golden Boy’ Michael Phelps die wel het einde van zijn carrière zou kunnen betekenen. Op de foto zie je hoe gretig Michael Phelps gebruikt maakt van een cannabis-pijp.

phelps_big_0102.jpg

Trefwoorden: ,

10 reacties op Zwemkampioen Michael Phelps aan de cannabis-pijp

Vecindo
2 februari 2009 10:38

Michael Phelps heeft openlijk zijn excuses aangeboden nadat de Britse tabloid News Of The World foto’s van de olympisch zwemkampioen had gepubliceerd, waarop hij lurkend aan een marihuanapijp te zien is. Phelps brak afgelopen zomer tijdens de Olympische Spelen van Peking een record door acht keer goud te halen en werd zo de grootste olympiër ooit. ‘The Baltimore Kid’ is dan wel nooit positief geweest bij een controle, maar door nu openlijk op de knieën te gaan en zich te verontschuldigen hoopt hij toch een schorsing (van maximum 4 jaar, wat het einde van zijn rijkgevulde carrière zou betekenen) te ontlopen.

Eenmalig
De in totaal veertienvoudig olympisch kampioen liet zich niet uit over wat hij precies had gedaan, maar de Amerikaan bood in een verklaring wel veelvuldig uitgebreid verontschuldigingen aan. “Ik ben 23 jaar oud en ondanks alle successen in het zwembad heb ik me op een onvolwassen, onverantwoorde manier gedragen. Dat spijt me. Ik beloof mijn fans dat dit niet nogmaals zal voorkomen.”

Feest
De Engelse krant News of the World publiceerde de foto waarop Phelps, gekleed in wit T-shirt en met honkbalpetje, een marihuanapijp aan de mond houdt. De foto zou dateren van 6 november en zijn gemaakt op een feest van de universiteit van South Carolina.

GR
2 februari 2009 13:53

Dat heeft toch geen directe invloed op zijn sportprestaties?
Laat die jongen nou eens doen.

blade
2 februari 2009 15:12

Ik vind ook dat deze jongen niets te verwijten valt. Ik denk niet dat je rapper zult gaan zwemmen na het roken van een jointje of pijp, integendeel.

W
2 februari 2009 16:45

Hij lijkt me eerder aan een penisvergroter te lurken, al moet ik er bij zeggen dat ik geen kenner ben.

thomislav
2 februari 2009 17:12

oh neeh hij rookt wiet, sluit hem op! mannekes astublieft lot die joenge is doen, opt konings plein ligget vol me junkies, da ze daar eerst is me beginne

thomislav
2 februari 2009 17:13
thomislav
2 februari 2009 17:14

kijk nog nen hoop junkies, snel haal de gazet erbij

tr
2 februari 2009 18:15

aAAAh fuck off, Die gast doet iets dat de meeste NOOIT zullen kunnen, so fuckin what als die wa Weed paft.

been there done that

7 februari 2009 10:54

waarom doe je dat het helpt niets drugs

Niet gevonden?

Bad of douche?

Resultaten

Laden ... Laden ...

Archief

Categorieën

Krimineel

kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen)
1 misdadiger
kri•mi•neel 2 (bn.)
1 strafrechtelijk
2 misdadig 3 [inf.]
geweldig, buitengewoon, fantastisch
kri•mi•neel 1 (de ~ (m.), -nelen) 1 misdadiger kri•mi•neel 2 (bn.) 1 strafrechtelijk 2 misdadig 3 [inf.] geweldig, buitengewoon, fantastisch

Sponsor

 

Gehost door

TransIP